Holanová o schůzce s Šípem: Všechno je odpuštěno už dávno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Holanová o schůzce s Šípem: Všechno je odpuštěno už dávno!

Zpěvačka by se ráda setkala se svým bývalým manželem.
Zpěvačka by se ráda setkala se svým bývalým manželem. (Marek Pátek, archiv)

Už je to dvacet let, co se Šípova (78) slova z legendární písně „Čau, lásko“, nazpívaná Marcelou Holanovou (72) a Karlem Gottem (†80), stala pro bývalé manžele skutečností. A ačkoli se i po rozvodu ještě řešilo finanční vyrovnání, které vztah rozhodně nezlepšilo, Holanová se i přes všechny životní rány nebrání setkání. Je tato snaha oboustranná?

Prožili toho spolu za těch pětadvacet let ledacos, hezké chvíle však byly převáženy Šípovými nevěrami. Definitivní konec manželství přišel v roce 2003. Útěchou měla pro Holanovou být finanční kompenzace. Ani peníze ale nejsou náplastí na vše. „Nebyla to satisfakce. Žádné peníze tu bolest a to všechno nedají vyvážit. To nejde,“ sdělila před lety Aha! Marcela Holanová.

Marcela Holanová: Chci se vrátit na pódia, chybí mi diváci!

Video se připravuje ...

Čas ovšem umí hojit i hluboké rány, a tak v současné době pohlíží zpěvačka na svého bývalého manžela zcela jinak. Dokonce je otevřena společnému setkání. „Já nevidím nejmenší důvod, proč bychom se neměli potkat. Všechno je odpuštěno už dávno,“ cituje zpěvačku server eXtra.cz. Má to ovšem háček.

Karel Šíp na pohřbu Josefa Aloise Náhlovského (†72): Emotivní slova o kamarádovi

Video se připravuje ...

Přestože by po letech dokázala stát proti Šípovi tváří v tvář, první krok očekává od moderátora Všechnopárty. „V tomhle jsem staromódní,“ míní Holanová. A kdo ví... Třeba se dříve či později objeví jako host v oblíbené talkshow…



Přečtěte si
lekno
27. 7. 2023 • 20:50

"Všechno cáluje..", no jistě.. Žádné extrémní vyždímání majetku se tehdy nekonalo a její bývalý manžel to ví nejlépe, svatoušek. Jo, čas taky udělá své : Better in Time..

lekno
25. 7. 2023 • 22:01

Jsou to 2 dospělí lidé, ne děti. Tak je snad čistě jejich věc, jestli se oba někdy budou chtít spolu ještě potkat a upřímně si popovídat. Nechala bych to na nich. Ona chce už teď možná jen usmíření. Aby nebyl do smrti mezi nimi blen. Nic víc..

ELLA Průšová
25. 7. 2023 • 18:30

To ona nemůže už dát Šípovi pokoj! Stáhla by ho z poslední košile, všechno mu chtěla sebrat, celých těch 20 let, ho pronásleduje, otravuje, nadává na něj, syna proti němu štve, najednou se chce s tak "špatným" člověkem sejít! Pane Šíp, mějte rozum, ani omylem se s ní nesetkejte! Je dost velká, aby se starala o sebe a vás přestala otravovat! Syn se asi nedá od ní buzerovat, tak bude oitravovat vás! Držte se, jste dobrej!

rydlo
25. 7. 2023 • 15:11

Proč by měl usilovat Šíp o setkání s Holanovou jako první? Ona už mu odpustila? A odpustil on jí tu nakydanou špínu na svou osobu? Byl by hloupý, kdyby se s ní vůbec setkal po tom všem. Najednou by se setkání nebránila? Copak asi potřebuje od Šípa, když stále brečí v bulváru o své špatné finanční situaci a že jí chybí diváci a chce se vrátit na pódia? Vždyť přes Šípa se v bulváru stále zviditelňuje, aby si ji vůbec někdo všiml a na ty pódia ji dostal! K tomu by jí byl asi Šíp znovu dobrý, proto má snahu se mu vnutit!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.