Holanová v pěkné bryndě: Jde o peníze | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Holanová v pěkné bryndě: Jde o peníze

Marcela Holanová
Marcela Holanová (Foto Aha! – Karel Kopáč, ara)

Současná ekonomická situace, kterou charakterizuje zejména prudké zdražování, nedoléhá jen na obyčejné smrtelníky. Co dělat mají i některá jména tuzemské populární scény. 

Ceny energií, bydlení, ale i potravin paralyzují Česko už několikátý měsíc v řadě. A vidina lepších zítřků je zatím v nedohlednu. I známým tvářím ubývá nejen sil, ale i finančních prostředků a možností, jak a kde si vydělat. 

Marcela Holanová zazdila exmanžela Šípa! Ale na Gotta a Svobodu pěla ódy

Video se připravuje ...

„Drahotu pociťuji, protože mi zvedli zálohy na plyn a elektřinu a o šest tisíc korun více platím hypotéku. Ráda bych se oháněla, ale je krize, takže je to s prací teď bída. Přitom bych ráda zpívala, šla mezi lidi, ale není to teď dobré období,“ posteskla si pro Život v Česku zpěvačka, kterou proslavily hity Čau lásko nebo Ráno, Marcela Holanová (71). 

O to víc ji rmoutí, že stát nemá podle jejích slov příliš schopné vedení, které by lidem v nouzi dokázalo efektivně pomoci. „Opravdu si dělají politici z lidí srandu. V televizních novinách v pondělí dali nahlédnout, jaké mají platy, a nikomu nic nezávidím, ať mají takové platy, ale ať to funguje. Vždyť nic nefunguje, všude je jen »čurbes«. A ty holky, které jsou samy na své děti (samoživitelky), to je k pláči,“ míní také. 

Hrušínský žije se dvěma ženami! A strach o zdraví Holanové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.