Zpěvačka Marcela Holanová (72): VÁŽNÉ POTÍŽE PO ZPACKANÉ OPERACI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Zpěvačka Marcela Holanová (72): VÁŽNÉ POTÍŽE PO ZPACKANÉ OPERACI!

Marcela Holanová
Marcela Holanová (Marek Pátek, archiv)

Po dlouhé době se ve společnosti objevila Marcela Holanová (72). Zpěvačka si vyrazila na obnovenou premiéru muzikálu Bídníci, rozhodně ale nepatřila k nejfotografovanějším dámám večera. Zpackaná operace ji totiž proměnila k nepoznání!

Zpočátku se bývalá pěvecká partnerka Karla Gotta (†80) z velehitu Čau, lásko snažila na toto téma vtipkovat. „Trochu jsem se zakulatila. Když jsem byla hodně hubená, byla jsem taková až špičatá, jakože protivná,“ žertovala na svůj účet.

Něco ruplo...

Jenže příběh, který se za každým nabraným kilem skrývá, je mnohem drsnější. „Před více než třemi roky jsem podstoupila operaci kyčle. Ta se ale moc nepovedla, takže jsem musela na další,“ svěřila se Holanová. „No a pak jsem něco špatně zmáčkla na běžeckém pásu a nabila si pusu! Něco mi tam ruplo a bylo to v háji,“ přiznala Aha! sama Marcela.

Marcela Holanová: Chci se vrátit na pódia, chybí mi diváci!

Video se připravuje ...

Pořád ležela

Následovalo období, které trvá až dosud. „Nebyla jsem schopná ujít pomalu ani krok. Jediný moment, kdy jsem neměla příšerné bolesti, byl, když jsem ležela v posteli. A protože mám skvělého přítele, neustále mi nosil dobré jídlo a staral se o mě. Takže jsem bez pohybu přibrala,“ upřímně vyjasnila zpěvačka svou proměnu.

V dobrých rukách

Nyní má Marcela konečně důvod k radosti. Do péče si ji vzal MUDr. Váchal a měl by ji dát do pořádku. „Už se těším na dlouhé procházky a že zase budu čupr holka!“ zaradovala se Holanová.

Na premiéru Bídníků ji skoro nikdo nepoznal.

Marcela Holanová zazdila exmanžela Šípa! Ale na Gotta a Svobodu pěla ódy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
20. 2. 2024 • 23:04

Holanová, stárneš, jako všichni a Šípa už nech na pokoji, otravuješ mu celý život, jsi taková nenažraná! Že jsi jak bedna kytu, nemá s operací nic společného! Ne-žer tolik!

Jana Nováková
20. 2. 2024 • 20:03

Až se budete moct trochu hýbat, tak nějaký to kilo půjde dolů.Ale pořad vypadáte líp ,než současná manželka Šípa zvaná "brouček,".Já jsem si nejdřív myslela že je to Šípa nepohledný brácha.Přeju jenom zdraví a pohodovej život s přítelem.

zuzakirsch
20. 2. 2024 • 09:33

Je jí 72, vypadá v pohodě.

katule
20. 2. 2024 • 05:32

Opravdu k nepoznani.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.