Rozpaky z Bohdalové, zlanařili i Šípa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Rozpaky z Bohdalové, zlanařili i Šípa

Silvestr v českých televizích: Kdo nás čím překvapí ! PŘEHLEDNĚ
Silvestr v českých televizích: Kdo nás čím překvapí ! PŘEHLEDNĚ (Foto: TV Nova, ČT, FTV Prima)

I letos si televize pro diváky přichystaly na poslední den v roce spoustu zábavy. Tak třeba Nova se vytasí s Nocí plnou hvězd, ve které nebude chybět ani stálice televizní zábavy Jiřina Bohdalová (92), pamatující ještě legendární Silvestry s Vladimírem Menšíkem (†58).

Dostat ji do silvestrovského pořadu Tvoje tvář má známý hlas: Noc plná hvězd nebylo nic snadného, nakonec se to ale podařilo! Úplně jednoduché to ale nebylo...

Zatrnulo jim

„Napsal jsem Jiřině Bohdalové stand-up přímo na tělo, který jsme jí následně osobně představili. A trnuli jsme,“ svěřil se Ondřej Sokol (52), který bude Nocí hvězd provázet se svým moderátorským parťákem Alešem Hámou (50). „Nejprve neřekla nic. Po chvíli naštěstí to, že jí my dva přijdeme roztomilí, že nám fandí a že si scénku sama přepsala, aby byla opravdu vtipná!“ prozradil Sokol s tím, že byl chvíli v rozpacích. „Uvažoval jsem, jestli se mě to nemá jako autora mírně dotknout, ale potom mi došlo, že je mi to úplně jedno, protože udělám cokoliv, abych hrál v Silvestru s Bohdalkou!“ dodal herec a moderátor.

Zlanařili Šípa

Kromě Jiřiny Bohdalové se v Noci plné hvězd na Nově dále objeví třeba Václav Kopta (58), Adéla Gondíková (50) s bratrem Daliborem (53) či Patricie Pagáčová (35). A netradičně také tváře konkurenčních televizí! Počítá se s moderátorem Všechnopárty na ČT Karlem Šípem (78) i s hvězdami televize Prima – Janem Krausem (70) a Liborem Boučkem (43). Noc plná hvězd na Nově startuje dnes ve 22.05 hod. hned po skončení silvestrovského speciálu Na lovu.

Gondíková s Genzerem: Návrat do minulosti!

Česká televize uvede ve 21.55 hod. pásmo scének nazvané Silvestr – pořád nás to baví. Tím provede Adéla Gondíková (50) a Richard Genzer (57), který seděl v křesle porotce ve StarDance. Diváky čekají známé i méně známé scénky za posledních 70 let a moderátoři je vezmou do obýváku, který se mění v čase. „To jsme měli doma taky!“ bude jedna z nejčastějších hlášek dvojice G+G.

Geňa na roztrhání

Jednou z osobností, kterým bude letošní Silvestr na obrazovkách patřit, je jednoznačně Richard Genzer. Nejen, že provede veřejnoprávním Silvestrem, ale tradičně se objeví i v Silvestrovské Partičce, kterou Prima odvysílá ve 22.55 hod. A možná přijde i do Silvestrovského Inkognita...



Přečtěte si
ELLA Průšová
31. 12. 2023 • 17:05

Kdo stále protlačuje Gondíkovou, není herečka, není zpěvačka, ale stále je v něčem! J. Bohdalovou jste zkazili Silvestr v loni, tak ho holt zkazíte i letos! Kéž by žil Vladimír Menšík!
Děláte Silvestr pro lidi nebo pro Bohdalovou! ?
Omlouvám se všem, kdo jí milujete, je to fakt, z gruntu dobrá ženská!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.