Šíp si vzal na paškál Dádu s Felixem: Žížalu už drží každý jinde | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Šíp si vzal na paškál Dádu s Felixem: Žížalu už drží každý jinde

Dagmar Patrasová
Dagmar Patrasová (Czech News Center / Rušinová Mária)

„Víte, co on také napsal? Napsal všechny písničky Šmoulů," odtajnil Karel Šíp (78) ve svém pořadu překvapivou tvorbu Lou Fanánka Hagena (57). Když pak frontman Tří sester přiznal také spolupráci s Dádou Patrasovou (67), strhla se mela!

Co se týče ikonických Šmoulů, vyplodil Lou Fanánek Hagen kolem padesáti textů. A ty prý musel posílat faxem do belgické centrály jejich tvůrců ke schválení. „Nesměly tam být žádné vulgarity. Pak jsem se ještě dostal k pár písničkám pro Dádu Patrasovou," naběhl si na smeč frontman kapely Tři sestry. 

Patrasová v Kápni božskou: Ve Snídani na Nově jsem byla pod vlivem

Video se připravuje ...

„Takže ty takový "Žížaly" jsou od tebe?" optal se moderátor Všechnopárty Fanánka na legendární Dádin šlágr Chytila jsem na pasece žížalu. „Žížaly ne, já jsem měl takové ne-žížaly. Já myslím, že žížalu si držela Dáda s Felixem," prohlásil host, načež Karel Šíp vyvoval u publika hlasitou salvu smíchu větou: „No, dneska už spolu žížalu nedržej. Když tak každej jinde!" 

Svědci o dovolené Felixe a Dády: Pila a byla agresivní!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.