Soumrak Všechnopárty! Jste protekční parchant, vyjel Šíp na hosta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Soumrak Všechnopárty! Jste protekční parchant, vyjel Šíp na hosta

Jiří Štěpnička dostal nálepku protekčního parchanta
Jiří Štěpnička dostal nálepku protekčního parchanta (ČT)

Doba, kdy Karel Šíp (77) pohotově bavil publikum svým laskavým a chytrým humorem, je zřejmě pryč. Posledně odvysílaná Všechnopárty je toho důkazem.

„Osobně jsem viděl hrát Jana Wericha ještě v Osvobozeném divadle," překvapil moderátora Všechnopárty Jiří Štěpnička (76). „Já jsem vlastně starší než vy a neviděl jsem hrát Wericha. A víte proč? Protože vy jste byl protekční parchant!" nečekaně se obul Šíp do známého herce, přičemž na moment zkoprněl nejen slavný host, ale i publikum.

Karel Šíp na pohřbu Josefa Aloise Náhlovského (†72):

Video se připravuje ...

„Vy jste vystudoval DAMU a ani se neptám, po kolikátý vás vzali," nebral si Šíp servítky a dál bušil do herce, o kterém je známo, že se díky slavné matce Jiřině Štěpničkové (†73) pohyboval již od raného mládí v uměleckém prostředí: „Napoprvé? No jasně! Werich se přimlouval z jedný strany, Seifert z druhé strany, co!" 

Tajná oslava narozenin Jiřího Bartošky: Davy celebrit! Kdo přišel a co přinesl?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Martin Nebeský
25. 3. 2024 • 10:39

Pan Šíp je bohužel čím dál trapnější. Chápu, že bývalý příležitostný basák ve svém věku špatně slyší, chápu, že už mnohé hůř chápe, nechápu, proč mu chybí všeobecný přehled a už vůbec nechápu, proč mu chybí soudnost a sám nepozná, že sešup z vrcholu už dávno začal.

Ctibor Krupa
2. 12. 2023 • 21:49

Absolutní tragédie, jak pořád napomínal dr.Martínka,nebo jak skákal neustále v rámci "vtipnosti " do řeči Patriku Hartlovi.... je to tragéd a už by měl jít... ale love nesmrdí...

Jana Ritterová
18. 11. 2023 • 11:55

Kdyby Karel Šíp skončil se Všechnopárty před pěti lety, bylo by to akorát. Krom toho, že nedoslýchá, tak často nechápe o co jde....
Jeho humor a reakce už jsou mimo mísu.

ELLA Průšová
13. 8. 2023 • 19:11

ELLA Průšová
13. 8. 2023 • 16:54

JB;, za minulého režimu se měla spousta herců dobře, dokonce i podepisovali rozsudek smrti, pro paní Štěpničkovou a dnes všechno popírají a my se jim ještě klaníme, pořádáme pro ně oslavy, obdivujeme je a litujeme je, jak měli těžký život i celý Silvestr je jen o nich! Asi jste nová struktura!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.