Karel Šíp a jeho Všechnopárty na ČT: PRAVDA O NOVÉ SMLOUVĚ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Karel Šíp a jeho Všechnopárty na ČT: PRAVDA O NOVÉ SMLOUVĚ!

Karel Šíp
Karel Šíp (Česká televize)

Už je pašák! Před dvěma týdny po natočení Silvestrovské Všechnopárty putoval Karel Šíp (78) se silnou chřipkou k doktorovi a následně do postele. Moderátor nepříjemnou nemoc setřásl během týdne a když se opět vrhnul do práce, čekalo ho milé překvapení.

Když totiž Šíp v pondělí dorazil do Divadla Semafor, kde svoji talk show od začátku natáčí, čekala tam na něj nová smlouva. „Pan Šíp obdržel rámcovou smlouvu na dalších šest měsíců Všechnopárty. Podepsal ji hned. Na podmínkách smlouvy se nic nezměnilo,“ řekl nám zdroj z České televize. „Ano, dotočili jsme Všechnopárty, které jsem musel kvůli mému onemocnění zrušit,“ potvrdil v SMS Aha! Šíp. Ke své nové smlouvě s veřejnoprávní televizí se ale nevyjádřil.  Pokud se podmínky smlouvy neměnily, měl by bavič a moderátor dostávat za jedno napsání scénáře a následné moderování Všechnopárty cca 135 000 Kč. Zatímco v minulých letech ČT Šípovi honorář několikrát zvýšila, letos k žádnému navyšování nedošlo. Ani v červnu, ani teď.

Karel Šíp na pohřbu Josefa Aloise Náhlovského (†72): Emotivní slova o kamarádovi

Video se připravuje ...

Zpěvák nebo imitátor

Hosty Silvestrovské Všechnopárty, kterou ČT odvysílá 31. prosince od 21.00 hod, budou spisovatelka Halina Pawlowská (68), zpěvák Tomáš Klus (37) a imitátor Petr Jablonský (44).

Zpověď manžela Křížkové: Nejtěžší bylo říct to dětem. A Šíp odpískal Všechnoparty

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jiri Kvasnicka
15. 12. 2023 • 23:26

Pořad v TV běží už příliš dlouho a kvalita je čím dál tím méně zaručená.

Stanislav Novák
15. 12. 2023 • 12:38

S Bohdalou nebo s Uhlírem to bylo výborné. Teď je to jen trapné. Že s tim otravují v pátek a sobotu budiž. Přepnu na jiný program. Proč s tim otravují i na Sylvestra a každý rok. Česká televize je zoufalá. Za co chtějí zvyšovat koncesionářské poplatky? Za stále reprízy? Na vysoké platy Šípa, Moravce, Železného atd. Na statisícové mzdy a miliónové odměny ředitele, manažerů a rady. Čt skutečně za ty vyhozené peníze nestojí.

pragver
14. 12. 2023 • 20:22

A vám se líbí, když upozorňuje, že se někdo potí, nebo že blbě sedí, že máchá rukama, okřikuje, že se na nic neptal, dává trapné otázky na soukromí hosta, nechává několikrát opakovat rozhovor ....? Tak to je opravdu jen pro "náročné" diváky !

Jana Nováková
14. 12. 2023 • 20:22

Jelikož bych psala na Šípa samý negativa,tak nepíši raději nic,protože za ta slova by mě vymazali.Jen oznámkuji jako ve škole Dědek - 2 ,Kraus,Šíp - 4-

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.