Mirošlav Hanuš: Selhání na jevišti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Mirošlav Hanuš: Selhání na jevišti!

Miroslav Hanuš
Miroslav Hanuš (Jerry Háša, divadlo Studio DVA. )

Oblíbený herec Miroslav Hanuš (60) přijal v poslední době několik moderátorských nabídek. Jak ale otevřeně přiznal, tahle profese není pro něj.

A vysvětlil to na nepovedeném kšeftu v královéhradeckém kraji. „Konferování mi nejde. Vždycky zapomenu jména. V Šárovcově Lhotě měli 750 let a já zapomněl, kde jsem. Tak jsem řekl, že mají výročí a i to jsem, myslím, spletl,“ byla k sobě kritická hvězda seriálu Případy 1. oddělení nebo Iveta.

Herec Miroslav Hanuš vozí na motorce fotografku Reflexu Nguyen Phuong Thao

Video se připravuje ...

„Jména mám při konferování napsaný, ale nevezmu si brýle a bez nich nic nevidím. Takže to je slabý. Tenkrát ale za mnou přišel kapelník místní dechovky, říkal, že konferuju výborně a jestli bych s nimi nejezdil kšefty,“ dodal herec známý ze seriálu Ulice s tím, že to úplně nevyloučil. Muzika ho totiž baví. „Hraju na saxofon, trochu stepuju, zpívám a hraju na piano,“ doplnil Hanuš, jehož možnost zajímavé formy koncertování láká. „Můžu objíždět tancovačky a vydělat si tím,“ naznačil v rozhovoru pro Český rozhlas.



Přečtěte si
Hohenegr
17. 1. 2024 • 07:50

Mirošlav takové hezké jméno proč není ještěv kalendáři

hejhej
4. 1. 2024 • 13:59

Pisálku, čti si po sobě, než něco vydáš !!! Nadpis s chybou !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.