Na Primě konečně rozhodli: Náhrada za Perkausovou potvrzena! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Na Primě konečně rozhodli: Náhrada za Perkausovou potvrzena!

Eva Perkausová
Eva Perkausová (R. Klejch, J. Tůma)

Dlouho se televize Prima trápila tím, kdo vystřídá těhotnou Evu Perkausovou (29) v křesle moderátorky Hlavních Zpráv. Teď je konečně rozhodnuto. Zastoupí ji ostřílená kolegyně Terezie Tománková (45).

Bude podruhé maminkou, proto se Eva rozhodla, že na konci roku 2023 z obrazovek odejde, aby se mohla plně věnovat mateřství. V tu chvíli na CNN Prima News nastaly veletoče a televize se snažila najít za úsměvavou blondýnku náhradu. Hledání dlouho nebylo úspěšné, ale konečně se zadařilo.

Vzkazy kolegů Terezii Tománkové k jejímu výročí 25 let na Primě.

Video se připravuje ...

Zkušená náhrada Po boku Petra Suchoně (39) se teď místo Perkausové bude objevovat Tománková. „Je mi ctí na pár týdnů nahradit Evičku v Hlavních Zprávách během té doby, kdy ona porodí miminko a bude se o něj starat,“ řekla silvestrovskému Showtimu moderátorka pořadu Partie. Tománková je na Primě více než 20 let a v současnosti se věnuje hlavně rozhovorům s politiky. Zkušenosti jí tedy nechybí. „Mně je ctí, že budu mít tak kvalitní, nejlepší záskok, který mohl být,“ konstatovala Perkausová.

Kdy se vrátí?

Všechny teď zajímá, jak dlouho bude záskok trvat. To ale zatím nedokáže odhadnout ani sama rodička. „Návrat bude, až bude,“ mlžila Eva. „Chtěla bych rychlý návrat, ale s dvěma dětmi je to jiné než s jedním. Uvidíme, jak to půjde. Kdyby to šlo, chtěla bych co nejdříve,“ přiznala Perkausová.

Malý Killian slaví první rok a fanoušci Evy Hecko Perkausové si přijdou na své!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Celebrity-chachacha
3. 1. 2024 • 20:06

Škoda že nevzali Burešovou 😁😁😁😁😁

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.