Třicítka Perkausová vrní blahem! Z dárku od manžela vám spadne brada | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Třicítka Perkausová vrní blahem! Z dárku od manžela vám spadne brada

Eva Hecko Perkausová se již v květnu vrací na televizní obrazovky
Eva Hecko Perkausová se již v květnu vrací na televizní obrazovky (CNN Prima NEWS)

Moderátorka Eva Hecko Perkausová (30) včera oslavila kulaté třicáté narozeniny. Její manžel Ivan Hecko (42) se rozhodl, že k tak významnému jubileu své lásce pořídí něco speciálního. A jak řekl, tak udělal!

Hecko na své lásce nešetřil, naopak se pořádně plácnul přes kapsu. Perkausové totiž pořídil luxusní auto značky BMW X7 třídy M, jehož cena se pohybuje kolem 3 700 000 korun. Blondýnka byla pochopitelně štěstím bez sebe a nedlouho poté, co vůz dostala, zamířila do automyčky na kompletní čištění. O svého nového miláčka se přeci musí patřičně starat. „Ten pocit, kdy sednu do krásně čistého auta…“ zaradovala se Eva na sociálních sítích.

Holky na víně: Eva Hecko Perkausová

Video se připravuje ...

Kromě luxusního dárku si Perkausová užila taky nádhernou oslavu, která se konala v pražské restauraci SaSaZu. Moderátorka se rozhodla, že svůj speciální den oslaví v kruhu svých nejbližších přátel a rodiny. Nechyběli samozřejmě ani její dva malí synové Killian (1) a Arian (7 týdnů).

Malý Killian slaví první rok a fanoušci Evy Hecko Perkausové si přijdou na své!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Květa Korchová
27. 3. 2024 • 08:48

Bohatí, duchem chudí! V opačném případě by se takhle nepředváděli v době, kdy většina lidí má naprosto jiné starosti, než aby jim "padala brada"!! Věčné předvádění paní Evy Hecko Perkausové, se neslučuje s prací televizní moderátorky! Její předváděčky působí lascivně a hodily by se do jiného podniku!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.