Dokonalá Perkausová po porodu? Šlégrová odhalila pravdu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Dokonalá Perkausová po porodu? Šlégrová odhalila pravdu

Šlégrová okomentovala Perkausovou po porodu a sdílela svou fotku pět dní po porodu...
Šlégrová okomentovala Perkausovou po porodu a sdílela svou fotku pět dní po porodu... (Instagram, Dana Mrázková/FTV Prima)

Eva Perkausová (29) je snad přírodní úkaz. Jen pět dní po porodu nafotila sexy snímky, kde není po miminku ani stopy. Nejenže nemá ani gram tuku navíc, v její tváři není jediný otok, kruhy pod očima - zkrátka nic, co by napovídalo, že před pár dny přivedla na svět druhého syna. Evina vizáž nedostala do kolen jen fanoušky, ale i trojnásobnou maminku Lucii Šlégrovou (41) - a ta se rozhodla hned zakročit!

Na jejím Instagramu se objevila koláž, kde porovnává Perkausovou a sebe po porodu - zhruba stejný čas. Snímek pak Šlégrová korunovala dovětkem - najdi 1 527 832 rozdílů. „Přátelé, já vám sem dám svoji fotku, jak jsem vypadala po porodu. Nevím, jak to ta ženská dělá, je to neuvěřitelné. Já to prostě nechápu a přála bych to každé z nás, abychom to takhle měly,“ napsala také k příspěvku.

Malý Killian slaví první rok a fanoušci Evy Hecko Perkausové si přijdou na své!

Video se připravuje ...

„Ženy neee, nebojte, není to normální. Určitě neee. Normální je vypadat oteklá, obtloustlá, unavená, vyblitá, a většinou bohužel fakt nepřitažlivá. Plus 27 kilo, jako bonus vyhřezlý konečník (na kruhu jsem seděla ještě 3 měsíce po) a jeden uzlík lásky,“ nastolila tvrdou realitu, čímž si vysloužila obrovskou vlnu zájmu.

„Evidentně s vámi tohle téma v tom nejlepším slova smyslu hnulo, mně snad v životě nepřišlo tolik zpráv jako tentokrát. Každopádně, chápeme se, je to blbost, devětadevadesát procent z nás vypadalo jako já, takže hezky na fešandu a zbytek na Barbie, což je docela malé procento. Ale já jim to přeji, také bych si to přála, jenom to prostě nějak nevyšlo. Třikrát jsem rodila a třikrát mi to nevyšlo, nevadí. Už to nebudu počtvrté zkoušet, zda budu takhle krásná. Já vím, že nebudu,“ cituje její závěr Super.cz. 

Perkausová s manželem na Miss: Evu hlídala ochranka!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5584341
9. 2. 2024 • 12:51

Když si vezmete tým vizážistu budete vypadat taky krásně-možná líp.Ale to víte p.Perkausová co lovila jenom pracháče je první žena na světě která porodila dítě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.