Perkausová poprvé ukázala syna Killiana: Náš andílek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Perkausová poprvé ukázala syna Killiana: Náš andílek!

Eva Perkausová v Dubaji
Eva Perkausová v Dubaji (Foto: M. Pátek, P. Machan, BlueStyle)

Měla v neděli výjimečný den. Syn Evy Pekausové (29) Killian slavil první narozeniny a fanoušci krásné moderátorky Hlavních zpráv na CNN Prima News si přišli na své – v Showtime pohlédli do tváře malého raubíře.

Evě prý rok s jejím synem přišel jako intenzivní měsíc. „Opravdu to tak strašně rychle uteklo, že to není možný. Napřed jsem se rozkoukávala, ale jen první tři měsíce. Pak už to bylo jen lepší a lepší,“ směje se moderátorka s tím, že malý se vůbec nestydí. „Když jsme mezi lidmi, nic mu neuteče. Pozoruje, co se děje, a s kdekým komunikuje. A jak se na něj někdo usměje, hned to oplácí,“ říká Perkausová o synovi. „Jinak doma vyžaduje stoprocentní pozornost!“

Malý Killian slaví první rok a fanoušci Evy Hecko Perkausové si přijdou na své!

Video se připravuje ...

Nejoblíbenějším Killianovým slovem je prý v současnosti »táta«. „Táta už jede dva měsíce, ale máma, jen když se něco děje. Takže když se rozpláče nebo má hlad. Ale jinak prostě táta,“ prozradila dál Eva, která se poprvé rozhodla synka ukázat veřejnosti. „Mnoho fanoušků psalo na sociální sítě, že by ho vidět chtěli a kdy to bude. Tak tady je,“ pochlubila se kamerám.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.