Konec Perkausové v televizi? Odtajněné důvody | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Konec Perkausové v televizi? Odtajněné důvody

Eva Perkausová a Roman Šebrle
Eva Perkausová a Roman Šebrle (FTV Prima)

Oblíbená zprávařka Eva Hecko Perkausová (29) dost možná brzy zmizí z obrazovky. S manželem totiž plánují další dítě. „Uvažuji, že bychom si pořídili ještě jedno miminko. Já jsem už avizovala, že bych chtěla mít dvě děti krátce po sobě,“ tvrdí.

Prvorozený syn Kilian, který oslavil první narozeniny, je prý za odměnu. Perkausová tak zvažuje, že by rozšířila stavy ještě o jednoho potomka. Zda to bude chlapeček, anebo děvčátko, je prý jedno. „Jsem ráda, že první je chlapeček, je to miláček, takže by mi nevadilo mít ani dva kluky, ale hlavní je, že to bude zdravé miminko,“ prozradila eXtra.cz na Elite Model Look, kam si vyrazila i s manželem. 

Perkausová s manželem na Miss: Evu hlídala ochranka!

Video se připravuje ...

Při té příležitosti odhalila, jak to chodí doma. Ivan Hecko se prý do péče o malého příkladně aktivně zapojuje. „Manžel to zvládá krásně, zrovna dnes u nás byl můj vizážista a říkal mi, jak je to úžasný manžel, že se takhle stará, i spousta maminek mi říká, že to není všední a normální, aby tatínek fungoval na sto procent,“ tvrdí Eva a dodává:  „Neskutečně si ho cením.“

Zdá se, že má Perkausová doslova ideální podmínky, navíc se lze domnívat, že by jí vyšla vstříct i televize podobně, jako tomu bylo po prvním porodu. Přesto ji však okolí od druhého miminka odrazuje. „Malý je klidné miminko, a tak nám tomu nic nebrání mít ještě jedno,“ stojí si za svým rozhodnutím Eva. 

Perkausová v Kápni božskou o škatulatech na Primě: Ta křivda mě zasáhla!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
5. 9. 2023 • 09:18

Je mi to k smíchu, kdysi to bylo u nás normální, že otec se také staral, dnes se na to pějí ódy a píší články.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.