Eva Hecko Perkausová (29) na módní show: Předčila modelky dekoltem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Eva Hecko Perkausová (29) na módní show: Předčila modelky dekoltem!

Eva Perkausová
Eva Perkausová (ara)

Od šestiměsčíního syna Killiana si neodskakuje jen na obrazovky televize Prima. Moderátorka Eva Hecko Perkausová (29) si nenechala ujít ani přehlídku na podporu české a slovenské módní scény. A zastínila i mnohé modelky!

Přehlídka s názvem Rethink Your Style (Promyslete si svůj styl) v centru DOX a hlavně modely talentovaného slovenského návrháře Borise Krále (25) a jeho české kolegxyně Zuzany Kubíčkové (39) ji uchvátily, stejně jako kolekce udržitelné módy, kterou prezentoval stylista Filip Vaněk (45).

Perkausová v Kápni božskou o škatulatech na Primě: Ta křivda mě zasáhla!

Video se připravuje ...

„Jsem vždy vděčná za tyto akce a hlavně se mohu inspirovat,“ libovala si Eva, která svým dekoltem předčila mnohé modelky. A co v jejím šatníku nesmí chybět? „Džíny a tričko je vděčná záležitost, která sluší a lichotí každému a cítí se v nich dobře,“ řekla Aha! moderátorka. „Mám k tomu ráda lodičky, ale s kočárkem je to náročnější,“ dodala se svým typickým úsměvem.

Perkausová s manželem na Miss: Evu hlídala ochranka!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.