Kráska Zendaya na přehlídce Louis Vuitton? Zip proklatě nízko u pasu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Kráska Zendaya na přehlídce Louis Vuitton? Zip proklatě nízko u pasu

V šatech jí to nesmírně slušelo.
V šatech jí to nesmírně slušelo. (Foto ČTK, Profimedia.cz)

Kdyby čert na koze jezdil, nebude na Týdnu módy v Paříži scházet přehlídka tamní značky Louis Vuitton. A letos na ní (opět) téměř veškerou pozornost strhla americká herečka a ambasadorka LV Zendaya (27)!

V hodně odvážných bílých šatech se zlatými ramínky a oboustranným zipem vynikla její dokonalá postava a držitelka dvou cen Emmy a Zlatého glóbu se neostýchala zip z obou stran rozepnout tak, že odhalila částečně jak poprsí, tak i stehna.

Zendaya na premiéře Spider Man

Video se připravuje ...

Outfit doplnila minimalistickými náramky, prsteny a náušnicemi značky Bulgari a na svých sociálních sítích sklidila od fanoušků vlnu chvály. „Tohle je skvělá věc k probouzení,“ rozplýval se na Instagramu jeden z příznivců. Kolekci, kterou navrhl zpěvák a zároveň od února kreativní ředitel značky Pharell Williams (50, megahit Happy), spolu se Zendayou přišly omrknout i další krásné a slavné dámy, například herečky Cate Blanchettová (54) nebo Ana de Armasová (35).

DUNA exkluzivně: Rozhovor s hvězdami a ukázky očekávaného trháku z dalekých světů

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.