Americká herečka Zendaya: Na podpatky napíchla tenisáky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Americká herečka Zendaya: Na podpatky napíchla tenisáky

Na slavnostní premiéru v Římě vynesla odvážné sako.
Na slavnostní premiéru v Římě vynesla odvážné sako. (Profimedia.cz)

Tedy její kufry by jeden nechtěl tahat. Anebo s armádou atlantů! Herecká hvězda Zendaya (27) obráží kontinenty s premiérou svého filmu Rivalové (Challengers), kde hraje tenistku a na každý večer má samozřejmě jiné šaty. Vždy ovšem v tenisovém námětu a velmi originální.

Zendaya představuje vycházející hvězdu, které zranění ukončí sportovní kariéru. Manželství se šampionem (Mike Faist, 32), který se chystá pověsit raketu na hřebík, ale hapruje, a tak začne hledat uspokojení v náručí svého expřítele (Josh O’Connor, 33)! A trojlístek se také dokonce dostane společně do jedné postele, je tam toho hodně, aby měl příběh šťávu. Trojice dokonce měla sexuálního kouče, tzv. koordinátora intimity. 

A Zendaya poctivě rozdává úsměvy, fotí se, mění garderobu, dělá filmu správné promo. V Sydney měla šaty zelené (v duchu Austrálie) s naznačenou tenisovou raketou. V Římě se blyštila flitry na tenisových šatičkách a na podpatky jí stylista navlékl dva tenisáky. V Paříži celá v bílém, v Londýně by mohla z fleku do Wimbledonu ve stylizovaném kostýmku.

A večer na párty vytáhla dlouhé šaty s rafinovaným rozparkem a samozřejmě se zkříženými raketami. Možná je na tenistku moc hubená, v dnešní době sportovních buldoků se prosazují maskulinní typy dívek. Ale je to jen film... Když ji pak fanoušci poznali v pařížských garážích, připomínala v baseballové čapce spíš teenagera, a především kluka. Se všemi se vyfotila, ani náznakem nedala najevo, že by mohla být namyšlená. Je hlavně autentická, veselá a vstřícná.

Krutost, chamtivost, láska a... obří červi! Druhá Duna se blíží

Video se připravuje ...

Zendaya...

...chodí s hercem Tomem Hollandem (27). Stejně jako on se prosadila v sérii Spider-Mana. Dále v Duně a seriálu Euforie. Otec je Afroameričan, maminka má německé a skotské předky. Její celé jméno zní Zendaya Maree Stoermer Coleman a otec jí dopřál s jinými matkami dalších pět sourozenců.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.