Zendaya a chromový outfit: Vržu, studím, lesknu se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Zendaya a chromový outfit: Vržu, studím, lesknu se!

Londýnská premiéra očekávaného filmu: Zendaya jako sexy robot!
Londýnská premiéra očekávaného filmu: Zendaya jako sexy robot! (Profimedia.cz)

Možná to trochu studí, trochu vrže, ale na druhé straně to docela větrá. Ikonické šaty, resp. robotický oblek od Thierryho Muglera (†73) z roku 1995 vynesla na londýnskou premiéru snímku Duna: Část druhá herečka Zendaya (27). Nadšení a sukces nebraly konce.

Jedna z hvězd filmu (Zendaya hraje Chani, partnerku Timothéea Chalameta) sebrala show ostatním. Stříbrné brnění s rafinovanými průstřihy, navrch náhrdelník Bvlgari se safíry a diamanty včetně 28karátového modrého kamene uprostřed. Pecka!

Oblékání budoucnosti

Odvážný dystopický mundúr byl poprvé k vidění na modelce bezmála před třiceti lety, pak ještě na přehlídce v roce 2019. Ale nakonec skončil v expozici Brooklynského muzea k poctě Muglera (zemřel 2022). „Považuji to za metodu oblékání budoucnosti,“ řekl stylista Law Roach, který si na šaty vzpomněl a sehnal je.

Trailer filmu Duna: Část druhá

Video se připravuje ...

„Od té doby, co jsem je viděl, zůstaly mi hluboko zaryté až vzadu v mozku.“ Podle expertů je nebylo rozhodně snadné získat k zapůjčení z bohatého Muglerova archivu. Chromovaná kombinéza má prý plastovou vnitřní konstrukci, aby neodírala kůži.

Příběh a historie

Robotický oblek zvaný také jako Machine Human vymýšlel Mugler údajně půl roku. Inspiroval se kostýmem Futury z filmu Metropolis (1927). Šaty mají tedy téměř stoletý příběh a jsou zjevně nadčasové.



Přečtěte si
Mirka Nová
29. 2. 2024 • 08:33

Článek o Zendayině chromovém outfitu mě mile překvapil, a už se těším až jí v něm zase někde uvidím. Mám ráda extravagantní věci, které mají takový šmrnc. Nedávno jsem si pořídila novou peněženku na internetových stránkách http­s://ww­w.ka­belka­.cz/pr­oduk­ty/mo­derni-penezenky/, která má perfektní tvar s moderním designem. Perfektně ladí s mojí kabelkou, takže doplňuje dokonale moje outfity.

Jaroslav Zmeskal
18. 2. 2024 • 22:15

Kostým Robotky, i když obnošený, je krásný.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.