Jennifer Lopez ukázala obývák: Lustr za 2 a čtvrt milionu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jennifer Lopez ukázala obývák: Lustr za 2 a čtvrt milionu!

Jennifer Lopezová ukázala fanouškům interiéry svého luxusního sídla.
Jennifer Lopezová ukázala fanouškům interiéry svého luxusního sídla.  (Instagram, profimedia.cz)

Slavná popová diva Jennifer Lopezová (54) se ráda chlubí prostřednictvím sociálních sítí střípky ze soukromí. Už v uplynulém roce nechala skrze instagramový profil nahlédnout příznivce do luxusního sídla za 60 milionů dolarů (v přepočtu přes 1,3 miliardy korun), které sdílí s manželem, hollywoodským hercem Benem Affleckem (51).

A v nastoleném trendu pokračuje i letos. Krátce po udílení Zlatých glóbů zveřejnila kompilaci fotografií ze svých příprav na galavečer a pozornému oku neunikly některé další detaily jejich domova. Třeba na snímku, kde se JLo strojí ve foyeru, je za ní k vidění jídelna, kde nad stolem visí masivní křišťálový lustr, jehož cena se odhaduje na 100 tisíc dolarů, tedy bezmála 2 a čtvrt milionu korun! Stěny zdobí olejomalba a také obraz ve stylu pop-artu.

Jennifer Lopez

Video se připravuje ...

Otázkou je, jak to přijal Ben, jehož postoj k soukromí je přesně opačný, prý se kvůli tomu i často hádají. Ben nesnáší focení, což dokázal i na Globech, kde s krásnou ženuškou zapózoval »povinně« jen u vchodu a pak už ji na červený koberec vyslal samotnou...

Zářila v růžové

Na samotném udílení prestižních filmových a televizních cen Jennifer vyrazila v růžových šatech ušitých na zakázku menším salónem Nicole+Felicia Couture.

Nejslavnější hollywoodské páry: Ben Affleck a Jennifer Lopez

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.