Sexy Lopezová slavila 54 let: Affleck prý nestíhá její divoké tempo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Sexy Lopezová slavila 54 let: Affleck prý nestíhá její divoké tempo

Ben by rád víc odpočíval.
Ben by rád víc odpočíval. (Profimedia.cz)

Zdá se, že Jennifer Lopezová dál drží nějakým kouzlem pevně v hrsti čas. Je to neuvěřitelné, ale tahle sexy herečka, zpěvačka a podnikatelka oslavila zkraje týdne už 54. narozeniny. A divoce, dokonce tančila na stole!

Při pohledu na její křivky se ale vkrádá otázka: Stárne ona vůbec?! Své fanoušky u té příležitosti obdarovala fotografiemi z oslavy, kde tančí v sexy stříbrných šatech od Gucciho s odhalenými zády, potěšila je taky fotkami v klobouku a bikinách a průhledném kaftanu od Valentina anebo snímkem v prádle Intimissimi. Trable v ráji?

Její manžel Ben Affleck (50) má jistě o zábavu postaráno, i když zlí jazykové tvrdí, že jim to doma zas až tak idylicky neklape. Herci má vadit její perfekcionismus a pracovní nasazení. „Ben chce trochu zpomalit. Potřebuje to, ale Jennifer je typ všechno, nebo nic a má víc energie než on,“ prozradil zdroj z okolí páru.

Jennifer Lopezová a Ben Affleck se pohádali

Video se připravuje ...

Kdo si počká...

S Affleckem se Lopezová dala dohromady na jaře 2021 po více než 17leté pauze ve vztahu. Brát se měli už v roce 2003, zásnuby ale zrušili, rozešli se a manželství uzavřeli až loni v létě, tedy o 19 let později! Pro ni to byla již čtvrtá svatba, pro něj druhá.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.