Tři nahé veteránky a jejich trik na věčnou krásu: Mají stroj času?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tři nahé veteránky a jejich trik na věčnou krásu: Mají stroj času?!

Skvostná Jennifer Lopez v 53 letech!
Skvostná Jennifer Lopez v 53 letech! (JLo Beauty)

Jaký je jejich recept na evidentně věčnou krásu? Stroj času? Nějaký lektvar proti stárnutí? Na některých celebritách, navzdory tomu, že se buď blíží nebo už překročily padesátku, efekt zubu času vůbec není vidět. Ba naopak, zrají jako víno!

Sharon Stoneová (64): Věčně nedokonalá

Hvězda Základního instinktu, kde sváděla Michaela Douglase (77), dokáže být i po šedesátce pořád svůdná! Důkazem je nejnovější foto v zelených bikinách a nahoře bez, které umístila herečka na Instagram. „Vděčně nedokonalá v dokonalý den,“ připsala k příspěvku, fanoušci ale s jejím tvrzením nesouhlasí...

Nejslavnější hollywoodské páry: Ben Affleck a Jennifer Lopez

Video se připravuje ...

Jennifer Lopezová (53): Prostě bohyně

Zpěvačka a herečka po svatbě s Benem Affleckem (49) jenom září. A z nových snímků, které JLo nafotila pro svou kosmetickou značku JLo Beauty, doslova čpí mladický elán a božská smyslnost. Závidíme, Bene!

Heidi Klumová (49): Pojď do postele...

Třetí do party nestárnoucí veteránek je německá topmodelka a bývalý andílek Victoria‘s Secret Heidi Klumová. Ta sdílela černobílý snímek, na němž leží zcela nahá na posteli a popiskem láká: „Vrať se do postele, zlato...“ Kdo by odolal? Muzikant Tom Kaulitz (32, Tokio Hotel) byl v tu chvíli jistě po ruce, aby dychtivou choť v peřinách potěšil...

Záběr z koncertu Jennifer Lopez

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.