Na Stoneovou sahala smrt: Kvůli krvácení do mozku bere léky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Na Stoneovou sahala smrt: Kvůli krvácení do mozku bere léky

Tragédie hvězdy Základního instinktu Stoneové (65): Záchvaty kvůli krvácení do mozku!
Tragédie hvězdy Základního instinktu Stoneové (65): Záchvaty kvůli krvácení do mozku! (profimedia.cz)

Zatímco s přibývajícím věkem většina lidí hůře spí a probouzí se brzy ráno, pětašedesátiletá herečka Sharon Stoneová, to má naopak. Kráska ze Základního instinktu říká, že potřebuje 8 hodin spánku. V jejím případě nejde o rozmařilé manýry hollywoodské hvězdy, tady jde o život!

Před 22 lety téměř umřela a nyní poprvé přiznala, co se jí vlastně stalo. V roce 2001 jí praskla obratlová tepna a devět dní krvácela do mozku. Lékaři jí dávali pouze jednoprocentní šanci, že přežije! Po hospitalizaci koktala, měla rozostřené vidění, ztrátu paměti. Přitom jen pár měsíců předtím adoptovala s tehdejším manželem Philem Bronsteinem ročního syna Roana (dnes 23). 

Kulový Blesk: Kde se inspirovala pikantní scéna Základního instinktu?

Video se připravuje ...

Sharon sice smrti unikla, ale jak sama říká, přišla téměř o všechno. S manželem se rozvedla, odebrali jí opatrovnictví syna a kariéra šla do háje. „Oficiálně jsem zdravotně postižená. Stále beru léky na mozek. A aby fungovaly a já neměla záchvaty, tak musím spát osm hodin v kuse. I proto mě nechtějí zaměstnávat,“ vysvětluje herečka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.