Jennifer Lopez a Ben Affleck měli svatbu ve Vegas: V kapli stáli frontu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jennifer Lopez a Ben Affleck měli svatbu ve Vegas: V kapli stáli frontu!

Jennifer Lopez a Ben Affleck se vzali.
Jennifer Lopez a Ben Affleck se vzali. (Instagram, On The JLo)

Zasnoubili se před dvaceti lety, leč na veselku došlo až nyní. Zpěvačka Jennifer Lopezová (52) potvrdila, že si vzala herce Bena Afflecka (49). Je to její manželství č. 4.

Kdekdo by na svatbě jednoho z nejsledovanějších párů planety čekal vyzdobený palác, stovky svatebčanů, celebrity světového významu, limuzíny, nejvybranější hostinu, ohňostroj. Tak nic z toho na svatbě Afflecka a Lopezové neudálo... Nevěsta si dokonce nepořídila ani nové svatební šaty! „Přesně, jak jsme chtěli. Zaletěli jsme do Vegas, vystáli si frontu na osvědčení o sňatku s dalšími čtyřmi páry,“ přišel zpěvaččiným fanouškům e-mail podepsaný »paní Jennifer Afflecková«.

Ve »Městě hříchu« jsou populární kaple, kde vás oddají na počkání, ať už to myslíte vážně, nebo jste se jen opili v kasinu. Jennifer s Benem si ani neobjednali dvojníka Elvise Presleyho, aby jim obligátně zapěl milostnou baladu.

Vdávala se v šatech z filmu!

Jak už jsme zmínili, zpěvačka se ve svůj velký den obešla bez zbrusu nové, načančané svatební róby. Svěřila se, že prý vytáhla šaty »ze starého filmu«! Ben zase doma ve skříni našel bílý smoking. Ač to měla být rychlá záležitost, Jennifer se zvládla i převléknout do dalších bílých šatů. „Měla jsem je spoustu let, šetřila si je, a teď je mám na sobě ve svatební den!“ zářila na sociální síti Instagram.

Nejslavnější hollywoodské páry: Ben Affleck a Jennifer Lopez

Video se připravuje ...

Čtvrtá svatba, ale... Čekala na ni 20 let! J

ennifer se vdávala počtvrté. V letech 1997-98 byl jejím manželem kubánský číšník Ojani Noa, mezi zářím 2001 a červnem 2002 pak tanečník Cris Judd. V té době (v prosinci 2001) poznala Afflecka – při natáčení propadáku Láska s rizikem. V listopadu 2002 zasnoubili, veselku chystali na září 2003, ale pouhé čtyři dny před akcí ji zrušili. Problémem prý byla pozornost médií. Do půl roku už oba měli nové partnery. Jennifer se už za pět měsíců vdala za jiného – zpěváka Marka Anthonyho. Ben si zatím začal s hereckou kolegyní Jennifer Garnerovou (50), bylo z toho manželství (2005-2018) a tři děti.

Lopezové a Anthonymu se v únoru 2008 se narodila dvojčata Maxmilian David a Emme Maribel, vztah ale nevydržel, rozvedli se roku 2014. Pak chodila s baseballistou Alexem Rodriguezem, ba se zasnoubili, na svatbu nedošlo. Po odkladu kvůli pandemii mu přišla na mnohé zálety a loni v dubnu oznámili rozchod. To už zřejmě zase randila s Affleckem, s nímž se letos v dubnu zasnoubila a v červenci se za něj vdala! „Vyměnili jsme si prsteny, které budeme nosit po zbytek našich životů!“ referovala Jennifer. Kéž má pravdu...

Páry, které se daly dohromady během natáčení

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.