Affleck má holku a pořádně ostrou! Zahnala lupiče! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Affleck má holku a pořádně ostrou! Zahnala lupiče!

Casey Affleck a Caylee Cowan jsou zamilovaní až po uši
Casey Affleck a Caylee Cowan jsou zamilovaní až po uši (Profimedia, instagram)

Z bratří Afflecků je mnohem známější Ben (49), ačkoli kritici si víc cení herecké výkony Caseyho (46). I na poli lásky se proslavil víc ten starší, hlavně svým obnoveným a ostře sledovaným románkem s Jennifer Lopezovou (52). Ačkoli i tady už ho Casey úspěšně dohání: má taky super holku, navíc pořádně ostrou!

Však také Caylee Cowanová (24) už roky trénuje bojová umění. Ovládá karate, taekwondo i izraelské bojové umění krav maga! Nedávno se ve tři ráno, když byl Casey mimo město, probudila a zjistila, že u její postele stojí cizí chlap a upřeně na ni zírá! Nezpanikařila a vyskočila v bojovém postoji – stačilo jí ovšem na vetřelce pořádně zařvat a ten se dal na útěk. Herečka ale dokázala dispečerovi na lince 911 rychle poskytnout popis podezřelého, a tak ho policie zadržela, ještě než stačil opustit její ulici! Už byl obviněn z vloupání. Ráno pak Caylee dorazila do práce (na natáčení rodinného filmu Holiday Twist), jako by se v noci ani nic nestalo....

Casey Affleck převzal cenu od Jiřího Bartošky

Víte, že...

...Casey Affleck získal v roce 2016 Oscara pro nejlepšího herce v hlavní roli v dramatu Místo u moře?



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.