Ben Affleck překvapil J-Lo: Objednal 100 růží a tryskáč na Fidži! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ben Affleck překvapil J-Lo: Objednal 100 růží a tryskáč na Fidži!

JLo a Ben Affleck
JLo a Ben Affleck (profimedia.cz)

Kdyby americký herec Ben Affleck (49) mohl, snesl by milované Jennifer Lopezové (52) i modré z nebe. Na Valentýna se však hollywoodský romantik blýskl i bez toho!

Své lásce totiž objednal 100 růží a 100 krabiček čokolády ve tvaru srdce vyrobených v luxusní čokoládovně. Jako bonus pak »přihodil« soukromý tryskáč, jímž milenci zamířili na souostroví Fidži v Tichém oceánu. Latinskoamerické zpěvačce tak splnil jedno z jejích největších přání.

Páry, které se daly dohromady během natáčení

Video se připravuje ...

„Ideální Valentýn je pro mě dnem, kdy jsme s partnerem sami na místě, kde se nemusíme bát, že nás někdo sleduje. V soukromí si užíváme jeden druhého, povídáme si o životě a lásce. Prostě si ten den užíváme jako zamilovaný pár,“ rozplývala se diva nedávno německému Bildu.

Megalomanské gesto Kanyeho West:  Auto plné květin pro Kim

Zahanbit se na den zamilovaných nenechal ani Kanye West (44), který se po měsíci vášně rozešel s herečkou Julií Foxovou (32). Rapper má evidentně stále plnou hlavu manželky Kim Kardashianové (41), kterou by si chtěl získat zpět, byť ona už randí s komikem Petem Davidsonem (28). Megalomanský Kanye jí na Valentýna poslal na důkaz své nehasnoucí lásky pick-up plný rudých růží se vzkazem na jeho dveřích: „Moje vize je křišťálově jasná!“ Kim však evidentně s pomatencem už nechce nic mít...

„Moje vize je křišťálově jasná,“ vzkazuje rapper.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.