Zendaya, Gigi Hadidová a Penélope Cruzová: KRÁSKY Z BOMBAJE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zendaya, Gigi Hadidová a PenélopeCruzová: KRÁSKY Z BOMBAJE!

Gigi Hadid
Gigi Hadid (Reuters)

Během otvírání nového kulturního centra v indické Bombaji na sebe strhly pozornost zejména tři krasavice: americká topmodelka Gigi Hadidová (27) upoutala ve zlaté róbě od indického návrháře Sandeepa Khosla.

Na zakázku šité šaty připomínaly sárí a Gigi v nich vypadala stejně stylově jako netradičně – modrookých blondýnek totiž v Indii mnoho nepotkáte...

Jako skutečná Indka naopak vypadala mladá herecká hvězda, zpěvačka a tanečnice Zendaya (26, Euphoria), na jejíž ztepilou postavu (výška 178 cm, míry 87-63-87 cm) ušil šaty další indický návrhář Rahula Mishra. V elegantní tmavě modré róbě s třpytivými aplikacemi ptáčků na prsou byla krásná jako mahárádžova dcera.

Zendaya na premiéře Spider Man

Video se připravuje ...

O generaci starší španělská herečka Penélope Cruzová (48) na rozdíl od kolegyň vsadila na »import« a blýskla se v růžové róbě z dílny australské návrhářky Tamary Ralphové. Šaty s rozparkem a peřím na ohnivé krásce vypadaly elegantně a vkusně.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.