Přehlídka Victorie Beckhamové: Kdo odešel kvůli Kim Kardashianové? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Přehlídka Victorie Beckhamové: Kdo odešel kvůli Kim Kardashianové?

Co asi Kim provedla, že Anna odešla?
Co asi Kim provedla, že Anna odešla? (Foto ČTK/AP, Profimedia.cz)

Byl to důsledek souboje dvou módních titánek, nebo jen nedorozumění? Na přehlídce Victorie Beckhamové (49) během Týdne módy v Paříži měla čestné místo v první řadě hned vedle návrhářčina muže Davida Beckhama (48) světoznámá módní novinářka a pravděpodobně nejvlivnější postava módního světa Anna Wintourová (73).

Pak se ale přivlnila v neuvěřitelně sexy hedvábných šatech módní podnikatelka Kim Kardashianová (42), políbila Davida a aniž by o Annu zavadila pohledem, usadila se vedle ní. A tu její společnost zřejmě netěšila. Chvíli ji rovněž ignorovala, povídala si jen s Davidem po levé ruce, a pak se dokonce zvedla a přesedla si. Co se mezi ženami stalo, není jasné...

Victoria Beckham

Video se připravuje ...

Roky jí přehlížela...

Wintourová v minulosti nejslavnější z klanu Kardashianek neměla ráda a ostentativně ji nezvala na módní akci roku Met Gala v New Yorku, v posledních letech se ale zdálo, že ji vzala na milost a klatba pominula. Dokonce ji jednou i pochválila! „Osobně obdivuji, že se začala oblékat trochu minimalističtěji a tolik se neodhaluje,“ dala se slyšet. Že by jí tedy teď zase přišla až příliš sexy?!

Kardashianky se rády předváděly už jako malé.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.