Kardashianová, Hayeková a Bezosova milenka: Šaty jako druhá kůže | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Kardashianová, Hayeková a Bezosova milenka: Šaty jako druhá kůže

Kim Kardashianová
Kim Kardashianová (Foto ČTK, Reuters, Profimedia.cz)

Tyhle dámy snad vůbec nestárnou! Spíše platí pravý opak. Do vínku dostaly sošná těla a umějí je náležitě prodat! Zvlášť když si do společnosti obléknou šaty tak přiléhavé, že jsou vlastně jejich druhou kůží.

Kim Kardashianová (42) je dlouholetou kamarádkou snoubenky podnikatele a miliardáře Jeffa Bezose (59), moderátorky, reportérky a novinářky Lauren Sánchezové (53). Na charitativní akci Caring For Women v New Yorku, která se konala na podporu obětí domácího násilí, ovšem obě –samozřejmě skvostně oháklé od nejlepších salonů světa – stanuly proti sobě, a to v dražbě kolekce luxusního oblečení Couture Experience značky Balenciaga.

Kardashianky se rády předváděly už jako malé.

Video se připravuje ...

Obě dámy se trumfovaly tak dlouho, až každá z nich nabídla 200 tisíc dolarů (přes 4,5 milionu korun). Nakonec další osoba z blízkosti Kardashianové přihodila tutéž částku, a dražba tak skončila netradiční remízou a výdělkem 600 000 USD (cca 13,7 mil. Kč). Jakpak se asi trio vítězů o hadříky podělilo?!

Bohyně z Toronta

Charity se účastnila i herečka Salma Hayeková (57), hlavním organizátorem bylo přece jen impérium Kering jejího chotě Françoise-Henriho Pinaulta (61). Z New Yorku však mexická dračice rychle spěchala letadlem do kanadského Toronta, kde na festivalu uváděla svůj nejnovější film El Sabor de la Navidad (Chuť Vánoc). A v elastických bílých šatech vypadala doslova jako bohyně!



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.