40. ročník MTV Video Music Awards: Královny Selena a Taylor | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

40. ročník MTV Video Music Awards: Královny Selena a Taylor

Selena Gomez a Taylor Swift
Selena Gomez a Taylor Swift (Instagram)

„Koukejte jenom na mě,“ jako by chtěla říct Selena Gomezová (31) svými nádhernými červenými šaty od Oscara de la Renty. Z americké herečky a zpěvačky byli na udílení cen MTV všichni úplně paf.

Z šarlatové sametové róby, která připomínala okvětní lístky, dala zpěvačka na odiv své přednosti a kolem sebe vrhala zářivé úsměvy. 

Beru všechno!

Na červeném koberci Selena zastínila i svou nejlepší kamarádku Taylor Swiftovou (33). Ta přišla v černém modelu od ateliéru Versace s vysokánským rozparkem, který doladila třpytivými řetízky a diamanty od šperkařů Anity Ko, Marie Tash a Josepha Saidiana. Taylor však vládla na pódiu, vždyť ve vítězství proměnila devět z jedenácti nominací a pro hlavní cenu za klip roku (Anti-Hero) si šla už čtvrtým rokem po sobě!

Meryl Streep (zase) válcuje obrazovky a... možná vraždila!

Video se připravuje ...

Má Swiftová nového chlapa?!

Zdá se, že Taylor Swiftová má ve svém životě nového muže. Tentokrát to však není Brit. Zpěvačka údajně randí s hvězdou amerického fotbalu a hrdinou posledního Super Bowlu Travisem Kelcem (33). „Viděli se před několika týdny v New Yorku, nenápadně spolu chodí,“ prozradil blízký přítel zpěvačky. Kelce se už jednou neúspěšně pokusil Swiftovou sbalit na jejím koncertě, ale nevymámil z ní tehdy číslo. Napodruhé už byl asi úspěšnější...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.