Novomanželé Beckhamovi a Selena Gomezová: Bydlí ve třech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Novomanželé Beckhamovi a Selena Gomezová: Bydlí ve třech!

Trojice to na jachtě roztočila.
Trojice to na jachtě roztočila. (Foto Instagram, Profimedia.cz)

Krátce poté, co svět obletěly snímky, na kterých Selena Gomezová (30) »křenila« Brooklynu Beckhamovi (23) a jeho manželce Nicole Peltzové (28) na novoroční dovolené v Mexiku, vyšlo najevo překvapivé odhalení: celá trojice společně i bydlí!

Novomanželé se k Seleně nastěhovali několik týdnů před Vánocemi: „Hrají si na šťastnou rodinku, dokonce vtípkují, že Selena bude zapsaná v oddacím listu,“ řekl zdroj blízký manželům magazínu Closer. Beckhamovi se prý do velké zpěvaččiny vily ve čtvrti Encino na předměstí Los Angeles nastěhovali dočasně, protože jejich malý dům jim nevyhovoval, a tak ho nabídli k prodeji a nechtěli se tísnit v Nicolině skromném apartmánu.

Deset mužů, se kterými randila Selena Gomez!

Video se připravuje ...

Spekulace fanoušků nicméně sami aktéři propletence přiživují všelijakými mnohoznačnými průpovídkam. „Fajn, tak jsme throuple,“ užil třeba Brooklyn složeninu slov »three« (tři) a »couple« (pár). „#foreverplusone,“ tagovala zase fotky Selena heslem »navždy plus jedna«. A Beckhamovic snacha Nicola zase kámošku tituluje jako »sestra manželka«. Že by vážně podlehli kouzlu moderní polyamorie?

Vila za 110 milionů

Tuhle vilu v Encinu koupila Selena od muzikanta Toma Pettyho v roce 2020 za skoro 110 milionů korun. Pro tři v ní bude místa až až...

Svatba u Beckhamových: Malá Harper jako sladká družička!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.