Victoria Beckhamová se rozpovídala o Davidově nevěře: Hnusil se mi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Victoria Beckhamová se rozpovídala o Davidově nevěře: Hnusil se mi!

Legendární fotbalista David Beckham donutil svou ženu Victorii k překvapivé odpovědi
Legendární fotbalista David Beckham donutil svou ženu Victorii k překvapivé odpovědi (Koláž Blesk sport)

Bývala zpěvačka Spice Girls Victoria Beckhamová (49) se v novém dokumentu na Netflixu rozpovídala o krizi, kterou si prošla s manželem Davidem Beckhamem (48) před dvaceti roky. Manželství těžce vyzkoušely zkazky o Davidově nevěře. Jak se Victoria trápila dokládají slzy, jež při vzpomínání roní ještě dnes...

V roce 2003 se David Beckham přesunul z Anglie do španělského Madridu, kde měl začít nastupovat za »Galácticos« v dresu Realu. Jenže Victoria zůstala se syny v Manchesteru a odloučení snášela jen ztěžka. Zvlášť když plátek News Of The World (v roce 2011 zaniklý) přišel s informací, že jí David v Madridu zahýbá s jeho osobní asistentkou Rebeccou Loosovou (46)!

Aby byla manželovi nablízku, přestěhovala se členka Spice Girls do španělského hlavního města hned, jen co našla synům školy. Příliš se jí ale neulevilo, naopak. V tom blázinci kolem jejího muže a ve víru jeho milostné aféry se stali doslova štvanci. I cestu jejich dětí do školy přenášela živě španělská televize! „Bylo to pro nás nejtěžší období v našem společném životě. Připadalo mi, že je proti nám celý svět!“ svěřila se Victoria se slzami v očích.

Victoria Beckham a její styl: dlouhá sukně

Video se připravuje ...

„Do té doby jsme čelili mnoha protivenstvím, ale vždy spolu. My dva proti všem, propojeni, měli jsme jeden druhého. Ale ve Španělsku jsme najednou neměli ani jeden druhého... A to je smutné...“ slzela dál a šla ještě dál: „Jestli jsem měla k Davidovi odpor? Pokud mám být zcela upřímná, tak ano.“  Nakonec se ale vše v dobré obrátilo. Beckhamův přesun do Los Angeles v roce 2007 tedy jeho drahá polovička vřele uvítala. „Město andělů,“ označila Victoria jako místo, kde bylo oproti Madridu vše jednodušší. „Nevím, jak jsme se přes to všechno přenesli. Victoria je pro mě vším. Vidět ji emocionálně zraněnou bylo neuvěřitelně těžké, ale jsme bojovníci a v té době jsme potřebovali bojovat za naši rodinu,“ doplnil svou ženu David s tím, že od překlenutí krize jsou si ještě bližší.

Rebecca: On svedl mě!

Od aférky s Beckhamem žije Rebecca Loosová stranou veřejného zájmu. Aférka s Beckhamem z ní udělala sice známou, avšak opovrhovanou figuru, přivedla ji nejen do řečí, ale také k alkoholu a do depresí. Matka dvou synů má ale snad vše již vyřešené, jak může dokumentovat její dřívější výrok: „Já byla volná, on ženatý. On svedl mě, ne naopak. On porušil sliby a choval se špatně – tak proč bych měla psí hlavu nosit já?“

Módní styl Victorie a Davida Beckhamových

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
10. 10. 2023 • 22:12

Rebecce sebekritika zřejmě nic neříká. „On porušil sliby, on se choval špatně, on ji svedl“.. Ona nic – kompletní to svatá žena ! Akorát, že jí odešlo svědomí. Zbytek možná funguje.. Absence objektivní sebereflexe..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.