Přiznání Davida Beckhama: Maniak, celé noci uklízí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Přiznání Davida Beckhama: Maniak, celé noci uklízí!

David Beckham oslavil 48. narozeniny.
David Beckham oslavil 48. narozeniny. (Koláž BLESKsport)

Která žena by nechtěla muže, jenž doma dobrovolně uklízí. Přesně takového má Victoria Beckhamová (49). Její manžel, bývalý fotbalista David Beckham (48), totiž trpí obsedantně kompulzivní poruchou chování a po nocích hodiny dělá pořádek po své rodině.

Má nutkavou potřebu mít vše v páru a srovnané. „Tolik uklízím, a vůbec si nejsem jistý, jestli to moje žena ve vší upřímnosti ocení. Když jsou všichni v posteli, chodím po domě, čistím svíčky, rozsvěcuji světla na správné nastavení, ujišťuji se, že je všude čisto,“ vysvětluje David. Myje dokonce i sklo okolo ohořelých svíček a stříhá a odškrabává okapaný vosk.

Módní styl Victorie a Davida Beckhamových

Video se připravuje ...

Závislost na bolesti

„V naší ledničce je vše koordinované po stranách. A dohromady máme tři lednice. V jedné je jídlo, ve druhé salát a v poslední jsou nápoje. Pokud jsou pohromadě tři plechovky, jednu vyhodí, protože všude musí mít sudé číslo,“ připomíná jeho žena. V roce 2006 se také David přiznal, že jedním z důvodů, proč si nechává stále nová tetování, je jeho závislost na bolesti způsobené tetovací jehlou. 

Svatba u Beckhamových: Malá Harper jako sladká družička!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.