Oslava padesátky Beckhamové: Spice Girls zase spolu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Oslava padesátky Beckhamové: Spice Girls zase spolu!

Ze zákulisí zákulisí oslavy 50. narozenin Victorie Beckhamové.
Ze zákulisí zákulisí oslavy 50. narozenin Victorie Beckhamové. (Foto Instagram, Profimedia.cz)

Možná už má padesátku na krku, ale Victoria Beckhamová (50) to pořád umí parádně rozjet! Britská modelka sezvala do soukromého londýnského klubu Oswald’s ty největší kamarády z řad světového showbyznysu.

A i když na párty kvůli nedávné zlomenině kotníku doskákakala o berlích, pranic jí to nebránilo užít si narozeninové veselí naplno! A protože dorazily i všechny její parťačky ze Spice Girls, tak si v karaoke verzi znovu společně zazpívaly! Manžel David Beckham (48) na telefon natočil, když vyrovnané vedle sebe halekaly »Stop right now, thank you very much! I need somebody with the human touch«!

Tom Cruise dělal špagáty

Na parketu řádil jako černá ruka i nestárnoucí americký herec Tom Cruise (61)! Aby všem dokázal, že jeho se stárnutí netýká, ve smokingu vyšvihl ve víru tance několik bezvadných roznožek neboli špagátů.

Trailer dokumentární série Beckham

Video se připravuje ...

Ginger bez manžela

Zatímco ostatní »Spajsky « dorazily i se svými drahými polovičkami, Geri (51) alias Ginger Spice byla sama. Na vině ale asi nebyl až tak manželův nedávný skandál s oplzlými esemeskami kolegyni jako fakt, že Christian Horner (50) byl prostě s týmem Red Bull F1, jemuž šéfuje, na Velké ceně Číny v Šanghaji. Tradičně tam vyhráli (1. Verstappen. 3. Pérez)...

Krásná po mámě

Nešlo si nevšimnout ani dcerky Harper (12) – mladá slečna, kterou si po narození tří synů doslova vymodlili, roste Beckhamovým do krásy. A v úzkých bílých saténových šatech jako by mámě z oka vypadla!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.