Padesátka Victorie Beckhamové: Nádherné přání od Spice Girls | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Padesátka Victorie Beckhamové: Nádherné přání od Spice Girls

Spice Girls
Spice Girls (profimedia.cz)

Britskou modelku a zpěvačku Victorii Beckhamovou zasypala na sociálních sítích v den jejích kulatých 50. narozenin narozeninová přání. Mezi hvězdami, které »Posh« Spice popřály, nemohly chybět její parťačky z dívčí skupiny Spice Girls a samozřejmě nejlepší kamarádka Eva Longoriová, ozvala se i Kim Kardashianová. Co Victorii, která způsobně odepisovala »Líbám vás všechny!«, spolu s fotkami jejich společných chvil přály?

„Všechno nejlepší má krásná sestro! Jsem tak šťastná, že tě mám ve svém životě. Tvé přátelství, věrnost, krása a humor jsou nekonečné! Přála bych každému takovou nejlepší kamarádku, jako jsi ty!“ Herečka Eva Longoriová (49, Zoufalé manželky)

„Všechno nejlepší, královno! Nikdo není tak vtipný a okouzlující jako ty!“ Kim Kardashianová (43), modelka, byznysmanka

SPICE GIRLS

„Jak jsme se sem dostaly? Je nám zatracených padesát! Všechno nejlepší, Victorie, jsem moc pyšná, že jsem tvá kamarádka a kolegyně. Miluju tě neskutečně moc!“ »Sporty Spice« Melanie Chisholmová (50)

Trailer dokumentární série Beckham

Video se připravuje ...

„50 a šéfuješ tomu! Tvoje krásná rodina je tvá zásluha a jsem si jistá, že si tě bude hýčkat. Milujeme tě do mrtě!“ »Baby Spice« Emma Buntonová (48)

"Všechno nejlepší k narozeninám, Victorie, jsi úžasná! Od konkurzu na Tank Girl, kde jsme se potkaly, uběhlo přes 30 let a ty stále záříš! Přeju lásku a radost!“ »Ginger Spice« Geri Hornerová (51)

„Krásné narozeniny! Doufám, že budeš mít ten nejlepší den!“ »Scary Spice« Melanie Brownová (48)

A manžel? „Padesátka nikdy nevypadal tak dobře. Strašně tě miluju!“ David Beckham (48), manžel

Svatba u Beckhamových: Malá Harper jako sladká družička!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.