Zlá krev u Beckhamových: To už Victoria vážně přehnala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zlá krev u Beckhamových: To už Victoria vážně přehnala!

Victoria a Nicola se nemusí.
Victoria a Nicola se nemusí. (profimedia.cz)

Svatba Nicoly Peltzové (27) s Brooklynem Beckhamem (23) zasadila velkou ránu jejímu vztahu s tchyní Victorií Beckhamovou (48). Od té doby mezi dvěma zmíněnými ženami panuje zlá krev. Co se mezi nimi tolik pokazilo?

Když je budoucí tchyně uznávanou módní návrhářkou, proč si neobléknout svatební šaty přímo od ní? Taková možnost se přeci neodmítá! Jenomže přesně to tehdy udělala nastávající snacha Nicola, která nakonec oblékla šaty od Valentina. To Victorii urazilo.

Svatba u Beckhamových: Malá Harper jako sladká družička!

Video se připravuje ...

Netrvalo však dlouho a i manželka Beckhamovic syna poznala pocit zklamání, a rovnou ve svůj svatební den! Jak informoval web Super.cz, během svého proslovu se Marc Anthony zaměřil především na Victorii, než aby svou pozornost věnoval novomanželům. To údajně nevěstu, která očekávala, že pro jednou bude v obvyklém stínu rodiny Beckhamových středem pozornosti ona, velmi zaskočilo. Dokonce následně utekla s pláčem ze svatební hostiny.

Victoria Beckham a její styl: dlouhá sukně

Video se připravuje ...

Posledním hřebíčkem do rakve byl tanec rodičů s dětmi. Victoria si na ten svůj s Brooklynem vybrala You Sang To Me, tedy stejnou píseň, která měla zaznít během prvního tance novomanželů, jak si malovala Nicola. To evidentně Victoriiny plány nijak neovlivnilo. Nevraživost mezi těmito dvěma se tak jen prohloubila.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.