Beckhamovi lenoší na superjachtě a Victoria komanduje: Davide, drž! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Beckhamovi lenoší na superjachtě a Victoria komanduje: Davide, drž!

Bezpečné přistání na břehu.
Bezpečné přistání na břehu. (Foto Profimedia.cz)

Nepotřebuji své bodyguardy, když mám takového dokonalého mužíčka. Fotbalový titán David Beckham (47) si doma zase šplhnul, když ženušku Victorii (48) nosil na rukou.

Beckhamovi tráví léto ve Středomoří, luxusní superjachta Madsummer za 5,5 miliardy Kč nemá chybu. Z Chorvatska to vzali přes Itálii na Francouzskou riviéru, naposledy řádili na vodních skútrech u přístavu v Saint-Tropez, kam si zaskočili na oběd. A když se Victoria nechtěla namočit, hned se obrátila na svého mužíčka: „Davide, přenes mě!“

Slavný fotbalista ji hned zvedl do náručí a se širokým úsměvem láskyplně dopravil z člunu na břeh. S jeho dokonalou muskulaturou ozdobenou 65 tetováními žádný problém, vždyť ženuška je tintítko vážící pouhých 45 kg. Bývalý »Posh Spice« po obídku chytala bronz na palubě a hladila si při tom stehýnko. Už se jistě těšila, až jí manžílek bude k ruce i v noci v kajutě.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.