Hubená Victoria Beckhamová náhle otočila: Vyžle už je nemoderní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Hubená Victoria Beckhamová náhle otočila: Vyžle už je nemoderní!

Victoria Beckhamová
Victoria Beckhamová  (Instagram, Profimedia)

Většinu života strávila Victoria Beckhamová (48) hladověním a udržováním si extrémně hubené tajle. Byly doby, kdy připomínala kostlivce, a mnohokrát se spekulovalo, že trpí anorexií. Teď ale bývalá »Spajska« obrátila a tvrdí: „Být hubená je staromódní, ženy chtějí křivky!“

A zatoužila po nich i ona! Poslední měsíce prý z gruntu změnila svou cvičební rutinu, začala zvedat těžká závaží a dělat dřepy, aby se jí zakulatil její kostnatý zadeček. „Je to staromódní přístup, chtít být opravdu štíhlá. Myslím, že dnešní ženy touží po tom vypadat zdravě a mít křivky. Chtějí mít prsa a zadek,“ uvedla pro magazín Grazia.

Módní styl Victorie a Davida Beckhamových

Video se připravuje ...

Fanoušci jí ale hned připomněli, že to byla ona, kdo kult vychrtlin a chrastících kostí ještě nedávno propagoval a kdo najímal modelky, které vypadaly jako armáda koster na přehlídkovém mole. Časy se ale mění a s nimi, zdá se, i Beckhamová, která chce být pro dceru Harper (10) tím nejlepším vzorem.

Victoria Beckham a její styl: dlouhá sukně

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.