Drama v divadle! Známá herečka skončila v nemocnici | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Drama v divadle! Známá herečka skončila v nemocnici

Herečka Eva Holubová a její dcera Karolína.
Herečka Eva Holubová a její dcera Karolína. (Foto Aha! – Pavel Machan, Herminapress.cz)

Nejen pařížská Opera má svého fantoma! Temné síly prý hýbou i pražským divadlem Studio Dva. Alespoň to tvrdí herečka Elizaveta Maximová (30). Jen pár dní před premiérou komedie s názvem Beckham jí prý nějaký přízrak přivodil v zákulisí zranění nohy!

Herečka musela ze zkoušky v divadle rovnou na pohotovost. „Poslední dny jsem zkoušela s ortézou, protože mi v zákulisí zničehonic spadlo na nohu umyvadlo,“ prozradila deníku Aha! krásná Elizaveta krátce poté, co odehrála středeční premiéru.

„Bylo u toho dokonce pět kolegů, kteří to viděli. Jinak by tomu asi nikdo nevěřil,“ poznamenala Maximová. „V tomhle divadle prostě straší a musím si dávat větší pozor!“ dodala se smíchem.

Elizaveta Maximová na premiéře v divadle Studio Dva:

Video se připravuje ...

Nikdo nic nepoznal

Navzdory zranění se ale na jevišti pohybovala s takovou přirozeností a ladností, že nikdo z premiérových diváků nic nepoznal. Zvláště mužskou část publika potěšil pohled na její dokonalou postavu. Elizaveta představuje sekretářku Rebeku, jež měla mít milostný poměr s bývalou anglickou fotbalovou hvězdou Davidem Beckhamem (46).

Skutečná aféra

Hlavním hrdinou komedie Beckham není světoznámý fotbalista, ale mediální poradce Max Clifford v podání Jaroslava Plesla (47). Právě on sehrál klíčovou roli v aféře kolem Davida Beckhama a jeho sekretářky Rebeky Loosové, když se rozhodl udělat z toho skandál století a udržet jej na titulních stránkách světového tisku dlouhé týdny. Sám byl přitom v roce 2014 odsouzen na osm let vězení za sexuální napadení čtyř mladých žen a dívek, jež se odehrála v 70. a 80. letech minulého století. Nejmladší z jeho obětí bylo v době činu 15 let. V roce 2017 zemřel Max ve vězení na infarkt.

Herečka Elizaveta Maximová představila přítele: Reklamního režiséra!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.