Statečná Borhyová v TV: Za úsměvem skrývala bolest | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Statečná Borhyová v TV: Za úsměvem skrývala bolest

Borhyová si užívá zimní radovánky.
Borhyová si užívá zimní radovánky. (foto Instagram)

Moderátorka Lucie Borhyová (43) je profesionálkou každým coulem. Během nedávného vysílání  Televizních novin si totiž diváci všimli, že má blondýnka na zápěstí náplast. Lucie nakonec prozradila, že se jí stalo hodně nepříjemné zranění.

I když si Borhyová myslela, že si jejího zranění nikdo nevšimne, byla na omylu. „Vy jste opravdu pozorní diváci. Já jsem si myslela, že jak to mám zespoda té ruky, tak že to nebylo vidět,“ pronesla se smíchem moderátorka pro časopis Sedmička.

Lucie Borhyová po Slavíkovi: Letošní novinky musím vstřebat

Video se připravuje ...

„Spálila jsem se. Vařila jsem vajíčka a dala tam trošku víc vody, takže jak ta voda vřela, začala vytékat na sporák. Jak jsem vzala ten kastrol a chtěla trochu té vody odlít, bohužel jsem si tu vodu nalila na zápěstí,“ popsala Borhyová nehezký zážitek. Způsobila si tak popáleninu prvního stupně a údajně to vyřešila speciálními náplastmi z lékárny. Bolesti už díky tomu prý nemá a je ráda, že nakonec nemusela do nemocnice.

Lucie Borhyová: Na třetím dítěti momentálně nepracujeme...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Yarda
5. 3. 2022 • 08:28

Ta paní o tom mluvila asi proto, že se jí na to pan investigativní bulvární žurnalista zeptal. Když někde vidím tuhle paní jak se směje, potěší mne to. Na rozdíl třeba od paní {cenzurováno}, ta by se v rámci hnutí "Za Česko krásnější" v médiích vůbec neměla vyskytovat.

Wono
3. 3. 2022 • 16:39

No, měla by si už dávat na sebe pozor v šedesáti

blamal
3. 3. 2022 • 13:38

Jo? Kterej divak si toho vsim? Chudak pani Borhyova. Na Ukrajine umiraji deti a ona resi v mediich svoje bebi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.