Křest druhé desky Michala Kindla: VELKÉ PLÁNY S BORHYOVOU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Křest druhé desky Michala Kindla: VELKÉ PLÁNY S BORHYOVOU!

Desku křtila Blanka Matragi
Desku křtila Blanka Matragi (archiv Blesku)

Zpěvák, skladatel a de facto adoptivní syn Štefana Margity (65) Michal Kindl (34) pokřtil svou druhou desku! Dílo uvedla na trh módní návrhářka Blanka Matragi (69) za asistence moderátorky Lucie Borhyové (44). Proč chyběl Margita?

Právě operní pěvec měl být tím, kdo desku pokřtí. Nakonec se ale nemohl dostavit. „Pan Margita to musel bohužel na poslední chvíli odvolat kvůli neodkladné kontrole paní Zagorové. Jeho nepřítomnost mě samozřejmě mrzela, ale zdraví jeho ženy je a bude vždy na prvním místě. Určitě si to vynahradíme v budoucnu,“ prozadil Kindl Aha!.

Michal Kindl – Holka z města

Video se připravuje ...

Lucie zapěla

Na křtu nechyběla ani moderátorka Lucie Borhyová, která si zahrála v Kindlově klipu k písni Holka z města. Ztvárnila rovnou úplně všechny ženské role! A jak se zdá, o poslední spolupráci se rozhodně nejednalo. „S Luckou budeme o prázdninách natáčet její první sólovou skladbu, ke které jsem složil hudbu a text. Lucka je nejen skvělá moderátorka, ale také herečka i zpěvačka. Máte se na co těšit! Můžu jen prozradit, že se bude jednat o vánoční píseň,“ prozradil Kindl.

Mají vnučku

Vedle celebrit přišla hudebníka podpořit i rodina. Manželka Bára přinesla i dceru Adeline, která po Margitovi dostala své druhé jméno Stephanie. Ačkoli Hance Zagorové a Štefanu Margitovi děti dopřány nebyly, díky Kindlovi získali alespoň adoptivní vnučku.

Lucie Borhyová po Slavíkovi: Letošní novinky musím vstřebat

Video se připravuje ...

Čtyři roky čekání

Michal Kindl na hudební scéně není žádným nováčkem, sám ale vydal teprve druhé sólové album Loutka devátá, které navíc přišlo až čtyři roky po tom prvním. Hlavním impulzem ke vzniku nové desky byl podle Kindla právě jeho patron Štefan Margita.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.