Borhyová řekla NE: Možná to byla chyba, lituje Lucie | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Borhyová řekla NE: Možná to byla chyba, lituje Lucie

Lucie s partnerem Michalem Smečkou
Lucie s partnerem Michalem Smečkou (Foto: Facebook a TV Nova)

Moderátorka Lucie Borhyová (44) se pochlubila několika svými dobrodružstvími, které zažila v různých exotických koutech světa. Pokaždé to ale nebylo zrovna zábava - plavovlasá kráska se jednou dokonce třásla strachy a vzala doslova nohy na ramena!

Málokdo by do křehké blondýnky řekl, že miluje adrenalin. Lucie ale povyprávěla, co všechno během svých cest v zahraničí zažila a mnohým z toho asi spadne brada. „V Tunisku mě takhle vysadili na pláži na koně bez sedla a ujížděli jsme tryskem při západu slunce. Bylo to krásné, ale zároveň nebezpečné. Podobně jsem se nechala přemluvit na let padákem za motorovým člunem. Anebo v Izraeli v Eilatu na potápění s delfíny,“ prozradila Borhyová pro Super.cz.

Lucie Borhyová po Slavíkovi: Letošní novinky musím vstřebat

Video se připravuje ...

Na jeden zážitek ale řekla ne, protože ji ovládl strach. „To byla dráha zip line v Dubaji. To jsem se opravdu bála a ještě jsem stihla využít šanci říct ne. Možná to byla chyba a měla bych další krásný zážitek," pronesla moderátorka, která rozhodně umí žít naplno.

Slunečná opravdu skončí, víme kdy! A Borhyová konečně ukázala partnera

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
9. 5. 2022 • 12:15

tryskem bez sedla a doufám, že na hřebci !!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.