Odhalení rivalky Borhyové: Lucka platí v TV za bohyni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Odhalení rivalky Borhyové: Lucka platí v TV za bohyni!

Lucie Borhyová
Lucie Borhyová (Foto Instagram)

Veronika Petruchová spolu s Martinem Čermákem tvoří už nějaký čas moderátorskou dvojici nováckého zpravodajství. O půvabné tmavovlásce se přitom už nyní hovoří jako o konkurenci a možné nástupkyni Lucie Borhyové. Zaregistrovala už fakt, že je ke služebně starší kolegyňce občas přirovnávána?

„Zaznamenala, dělo se mi to ještě předtím, než jsem tady pracovala. Musím říct, že je mi ctí, Lucka je tady taková naše bohyně, ale myslím, že jsme každá úplně jiná. Možná máme podobné rysy, zároveň si myslím, že jsme rozdílné a každá máme to své," okomentovala Veronika Petruchová srovnávání s Lucií Borhyovou.

Lucie Borhyová po Slavíkovi: Novinky musím vstřebat

Video se připravuje ...

„Myslím si, že jak jdu po těch kariérních schodech nahoru, tak mi i přibývají fanoušci. Není to po stovkách ani tisících, ale během těch relací mi jich vždy pár přibude. Často mi píšou fanoušci zprávu typu: „Dnes jsem vás viděl, moc vám to slušelo.“ Jsou to takové příjemné vzkazy," vděčně popsala webu Extra.cz příjemné stránky popularity Veronika, která do večerních zpráv naskočila loni na podzim.

Slunečná opravdu skončí, víme kdy! A Borhyová konečně ukázala partnera

Video se připravuje ...



Přečtěte si
levandulova
22. 4. 2022 • 06:41

Podobne rysy jo? tak to urcite... takova mys...

vigela
16. 4. 2022 • 17:47

LB nemusím od prvního okamžiku, kdy se objevila na obrazovce.

-bello-
16. 4. 2022 • 13:46

Já ji neznám a Borhyovou jsem viděla ve zprávách snad 2x, protože pro mě jsou jejich bláboly ztrátou času.Ale z toho, co nadcházející hvězda Novy sdělila si myslím, že je přesně tak tupá, jako protěž od Železného Borhyová, co mu kdysi vařila kafe..
Za bohyni se tam považuje Borhyová a je to fracek na pár facek.Někdo se holt vnutit umí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.