Beckham u rakve královny stál 4 minuty: Chytilo ho střídání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Beckham u rakve královny stál 4 minuty: Chytilo ho střídání!

David Beckham se vypravil k rakvi královny.
David Beckham se vypravil k rakvi královny. (Reprofoto BBC)

Fotbalista David Beckham (47) po takřka 13 hodinách ve frontě nakonec mohl u rakve Alžběty II. strávit v pátek víc času než bývá běžné. Zrovna, když přišel čas jeho úklony, začala výměna stráží, a Beckham tak mohl v tichém rozjímání a s vlhkýma očima stát 5 metrů od těla panovnice, která mu už v roce 2003 udělila Řád britského impéria, skoro 4 minuty!

Granátníci a tzv. beefeateři drží šestihodinové směny, během nichž se na stráži střídají každých 20 minut. Jakmile výměna proběhla, Beckham se už jen postavil čelem k rakvi, krátce se královně poklonil a svižným krokem odkráčel. „Prarodiče vychovali jako velkého royalistu a fandu královské Dnes už nežijí, i za ně, abych královnin skvělý život a odkaz,“ řekl pak televizi ITV.

Meghan, vévodkyně ze Sussexu: Čím rozvedená herečka okouzlila prince Harryho

Video se připravuje ...

S nocí se sekl!

S nocí se sekl! Do fronty přišel ve dvě ráno, protože byl přesvědčen, že to bude klidnější a kratší. „Pěkně jsem se sekl! Tak smýšleli všichni,“ smál se. Po 13 hodinách v řadě, kterou vzdor nabídce od policistů odmítl předběhnout, ho prý bolela hlavně záda a chodidla.

Voják zkolaboval u rakve královny Alžběty II.

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
asmolikova
18. 9. 2022 • 13:04

Pisálci, přečetli jste si to po sobě?
„Prarodiče vychovali jako velkého royalistu a fandu královské Dnes už nežijí, i za ně, abych královnin skvělý život a odkaz,“ řekl pak televizi ITV.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.