Co bude s pejsky Alžběty II.? Mazlením proti smutku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Co bude s pejsky Alžběty II.? Mazlením proti smutku!

Královnu Alžbětu provázeli corgiové po celý její život
Královnu Alžbětu provázeli corgiové po celý její život (Profimedia)

Ten den pro Alžbětu II. (†96) truchlil celý svět. Přesto tři smuteční hosté rozloučení s britskou královnou prožívali ještě o něco intenzivněji. Vždyť chlupáčům Muickovi, Sandy a Lissy navždy odešla milovaná panička! Co s nimi teď bude? Kdo se o ně postará? A jak se se ztrátou vyrovnávají?

O tom všem krátce před pondělním pohřbem promluvil Alžbětin vnuk princ William (40). „Viděl jsem je před pár dny a řekl bych, že to snášejí dobře,“ prohlásil před shlukem truchlících Britů, kteří mu kondolovali při procházce Londýnem. „Našli nový domov a myslím, že se budou mít jako v bavlnce.“

Nový adresa

A jakou adresu že ten zmiňovaný nový domov má? Kokršpanělka Lissy zůstane u své trenérky. A další dva pejsci – Alžbětini oblíbení korgiové Muick a Sandy – přesídlili k vévodovi z Yorku Andrewovi (62), královninu druhému synovi. Ten stále bydlí se svou exmanželkou Sarah Fergusonovou (62) v rezidenci Royal Lodge ve Windsoru. Nikoli náhodou. Byli to totiž právě oni, kteří Alžbětu II. pejsky loni obdarovali. „Než královna zemřela, se Sarah se velmi sblížila, protože společně chodily venčit,“ prozradil navíc zdroj z Buckinghamského paláce s tím, že na nové páníčky už jsou huňáči aspoň trochu zvyklí.

Mazlením proti smutku

Velké lásky se jim ale jistě dostane také od ostatních členů královské rodiny, jak to ostatně naznačil i princ William. „V těchto těžkých časech jsou pro nás pejsci – nejen ti babiččini – velmi důležití,“ prozradil. „I já se teď hodně mazlím se naším kokršpanělem Orlou. Je skvělá. A pomáhá mi zahnat splín.“

Čtyřnozí mazlíčci královny Alžběty. Toto jsou její milovaní psi

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.