Kardashianová myslí na pány: Hit sezony? Umělé bradavky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Kardashianová myslí na pány: Hit sezony? Umělé bradavky!

Kim vynalezla podprsenku s bradavkami.
Kim vynalezla podprsenku s bradavkami. (Instagram)

Modelka Kim Karadashianová (43) se nikdy nebála ukazovat své křivky. A podobnou odvahu prokazuje i při navrhování módních kolekcí, které jdou zkrátka na dračku!

Novým hitem je podprsenka s push-up efektem a zabudovanými umělými bradavkami! „Ať už bude venku sebevětší vedro, vy budete vypadat, že je vám zima. Některé dny umí být tvrdé, tyhle bradavky jsou ale ještě tvrdší! A na rozdíl od ledovců jen tak někam nezmizí,“ lákala podnikatelka k nákupu ve své reklamě na sociálních sítích. Bizarní podprsenka byla po týdnu beznadějně vyprodaná....

Kim vynalezla podprsenku s bradavkami.

Video se připravuje ...

Vlítnem na to?

Britská novinářka Samantha Reaová ale ukazuje, že kromě nadšení vzbudil produkt také nárůst sexistických poznámek. „Tahle podprsenka není navržená pro ženy. Je to dárek pro muže, kterým potvrzuje jejich fantazie o tom, že žena chodí po ulici neustále nachystaná na to vlítnout,“ uzavírá trochu pohoršeně v článku o pocitech, které v ní vzbudilo testování.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.