Vysekané sestry Kim a Khloe Kardashianovy: TA BŘICHA SE KUPUJÍ KDE? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vysekané sestry Kim a Khloe Kardashianovy: TA BŘICHA SE KUPUJÍ KDE?

Kim (vlevo) a Khloe se blýskly dokonale vypracovanými bříšky.
Kim (vlevo) a Khloe se blýskly dokonale vypracovanými bříšky. (Foto Instagram)

Dokonalé postavy, elegantní outfit a hlavně vypracované břišní partie, které by mohl závidět kdejaký fitness fanatik! Miliardářka Kim Kardashianová (42) a její sestra Khloe (38) na Instagramu zveřejnily fotografie, které vzbuzují zájem!

Sestry na uveřejněných snímcích vypadají prakticky jako dokonalé panenky. Reakce fanoušků ale nejsou jen pozitivní: Sestry už dříve čelily spekulacím, že užívají speciální injekce proti cukrovce s účinnou látkou liraglutid, které mj. potlačuje pocit hladu. Tyto spekulace po zveřejnění fotografií opět zesílily. Samotná Kim už koncem loňského roku přiznala, že zhubla přes 21 kilo, podle její verze především díky intenzivnímu cvičení a přísným dietám.

„Prostě jsem si umínila, že zhubnu a tři týdny jsem nejedla žádný cukr a žádné sacharidy,“ prozradila Kim, která drasticky hubnout musela kvůli plánu vyrazit na módní Met Gala v ikonických šatech po Marilyn Monroe. Dále se svěřila, že 6x v týdnu cvičí už ráno od 5:30 vždy půldruhé hodiny, přičemž její fitness lekce zahrnují intenzivní silový trénink.

Khloe Kardashian nezvládla zabrzdit na nestabilním povrchu a rozplácla se



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.