Met Gala ovládly sestry Kardashianovy: PŘIŠEL CELÝ KLAN! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Met Gala ovládly sestry Kardashianovy: PŘIŠEL CELÝ KLAN!

Met Gala 2022
Met Gala 2022 (Reuters)

Vůbec poprvé se v newyorském Metropolitním muzeu ukázalo v rámci charitativního bálu Met Gala všech pět sester Karadshianových a Jennerových. A protože přípravy nepodcenily, bylo se nač dívat!

Prominentní americký rodinný klan pozvala na módní událost roku s tématem Pozlacený věk (éra rozkvětu New Yorku) šéfredaktorka prestižního magazínu Vogue Anna Wintourová (72) vůbec poprvé, a žádná neodmítla! Jen pro úplnost připomeňme, že pětice sester má společnou maminku Kris (66), ale dva různé otce – tři zplodil právník Robert Kardashian (†59) a dvě olympijský šampion v desetiboji Bruce Jenner (72), jenž ale po změně pohlaví vystupuje jako Caitlyn Jennerová.

Kim Kardashianová (41): Oslnivá Marilyn

Největší poprask vyvolal outfit hvězdy sociálních sítí, reality show a podnikatelky s módou Kim (41). Oblékla si totiž originál ikonických šatů Marilyn Monroe (†45), v nichž sladká blondýnka v roce 1962 slavně zpívala »Happy Birthday!« americkému prezidentovi Johnu F. Kennedymu. Šaty si vypůjčila z muzea na Floridě, které je v roce 2016 vydražilo za závratných 120 milionů korun! A protože bylo nemyslitelné, aby se jakkoli přešívaly, Kim do nich musela v posledních třech týdnech shodit 7 kilogramů! Image pak už jen vypointovala tím, že si podle božské MM obarvila vlasy na blond! „Napadlo mě to už vloni. Zeptala jsem se sama sebe, co je více amerického než Marilyn?“ vysvětlovala Kardashianová svou volbu.

Kim Kardashian šokovala ve Vatikánu!

Video se připravuje ...

Khloe Kardashianová (37): Zlatá bohyně 

Kdo na rudém koberci doslova zářil, to byla Khloe (37). Důvod? Její zlaté šaty od italského módního domu Moschino s korálkovými třásněmi od prsou až po spodní lem. Oděv navíc decentně odhalil i vypracovanou postavu...

Kylie Jennerová (24): Bílá nevěsta

Zvláštní kombinaci zvolila Kylie (24). K baseballové čepici, otočené frajersky kšiltem dozadu, si totiž vzala... Bílé svatební šaty! Že by partnerka rappera Travise Scotta (31) chtěla něco naznačit?

Kourtney Kardashianová (43): Černobílá dvojka

Na rozdíl od sester se Kourtney (43) nerozhodla oslnit sólo, na odiv nejvíce vystavovala svého snoubence, bubeníka punkové kapely Blink 182 Travise Bakera (46). Vášnivou líbačkou oba ale zaujali, o tom žádná.

Katy Perry na Met Gala v New Yorku

Video se připravuje ...

Kendall Jennerová (26): Sexy černá labuť

Zahanbit se nenechala ani druhá nejmladší z pětice sester – Kendall Jennerová. V tmavých šatech se na ni nejvíce hodilo označená černá labuť nikoliv s ladnou šíjí, ale hrudí – modelka totiž sáhla po odvážném průsvitném topu – a róbou, která byla vskutku opulentní.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.