Peprné udílení filmových cen: NEJvyprsenější Oscaři 2022? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Peprné udílení filmových cen: NEJvyprsenější Oscaři 2022?

Róby letošních Oscarů
Róby letošních Oscarů (profimedia.cz)

94. ročník udílení nejprestižnějších filmových cen byl letos všechno, jen ne nudný. Vrcholem ledovce byla facka, kterou v přímém přenosu uštědřil Will Smith (53) moderátorovi Chrisu Rockovi (57) za to, že si utahoval z jeho ženy. Všechny přítomné v divadle Dolby Theatre vyjma tohoto momentu ale rozpálily svojí odhalenou krásou i přítomné dámy... Tady je výběr toho nejlepšího, co se na letošních Oscarech urodilo.

NEJodvážnější výstřih

Kdo se přítomným pánům svým outifem zcela jistě zaryl pod kůži, to byla modelka Emily Ratajkowski (30). Ta zvolila rafinovaný oranžový top, který z přední strany odhaloval její přednosti v takřka celé jejich kráse!

NEJodvážnější rozparek

Ten předvedla dcera královny popu Madonny (63). Umění provokovat zdědila dcera Lourdes (25) po mamince, rozparek jí dosahoval až skoro k pasu. A co se týče dekoltu, ten byl v duchu našeho pojetí také nepřehlédnutelný...

NEJelegantnější

dekolt Penélope Cruzová (47) má ve svých letech už zkušeností na rozdávání, a proto ví, že zaujmout se dá i jinak než pouhým odhalením kůže. Letos Španělka úspěšně vsadila na elegantní mašli, která jí zdobila dekolt.

NEJosobitější šaty

V jedinečných šatech Armani Privé si vyšla na galavečer Nicole Kidmanová (54). A čím že byly tak jedinečné? Svoji šedomodrou barvou, která vznikla exkluzivně na přání herečky! „Vyrobili ji skutečně speciálně pro mě,“ těšilo australsko-americkou umělkyni.

NEJobnažanější tělo

Po velmi odvážném modelu sáhla švédská topmodelka Elsa Hosková (33). Kráska, která teprve před rokem porodila, ukázala vypracované bříško a i něco málo navíc...

Skandál na Oscarech! Will Smith napadl Chrise Rocka! Bránil nemocnou manželku

Video se připravuje ...

NEJsladěnější outfit

Tenisové sestry Serena (40) a Venus (41) Williamsovy dokonale sladily svůj outfit. Mladší si vzala prosté bílé šaty Elie Saab se stříbrným lemem, který doplnila náramky a náušnicemi ve stejné barvě. Serena vsadila na růžové šaty Gucci s černými květinovými detaily, které krásně korespondovaly s jejími rukavicemi.

Smith bránil čest manželky

Will Smith (53) uštědřil moderátorovi Chrisovi Rockovi (57) facku za to, že si utahoval z plešatosti jeho ženy, kterou jí však způsobuje nemoc.

Cenu za nejlepší film nakonec vyhrál snímek V rytmu srdce od režisérky Siân Hederové (44). Ta porazila i velkého favorita na zisk sošky, westernový snímek Síla psa. Chuť si výhrou v kategorii nejlepší mužský herec spravil Will Smith, nejlepší ženou byla zvolena Jessica Chastainová (45). Dařilo se i eposu Duna od Denise Villeneuvea (55), který sesbíral šest cen.

Nejlepší film: V rytmu srdce

Nejlepší režie: Jane Campion (Síla psa)

Nejlepší mužský herecký výkon v hlavní roli: Will Smith (Král Richard: Zrození šampionek)

Nejlepší ženský herecký výkon v hlavní roli: Jessica Chastainová (Očima Tammy Faye)

Nejlepší originální scénář: Belfast (Kenneth Branagh)

Nejlepší hudba: Duna (Hans Zimmer)

Nejlepší filmová píseň: Není čas zemřít (Billie Eilish a Finneas O‘Connel)

Nejlepší kamera: Duna (Greig Fraser)

Reflex podcast: Jak dopadne předávání Oscarů 2022?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.