Tohle Formanová sotva rozdýchá: Ostrá kritika od držitele Oscara! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tohle Formanová sotva rozdýchá: Ostrá kritika od držitele Oscara!

Miloš Forman s manželkou Martinou
Miloš Forman s manželkou Martinou (Nguyen Phuong Thao / Reflex)

V den nedožitých devadesátin Miloše Formana (†86) oslavila kulaté narozeniny i Vendula Pizingerová (50). Ačkoli se na první pohled může zdát, že tito dva spolu nemají nic společného, opak je pravdou. Znali se díky přátelství s Theodorem Pištěkem (89).

Malíř a kostýmní výtvarník, který byl za svou práci na kostýmech ve filmu Amadeus oceněný Oscarem, spolupracoval nejen s celosvětově úspěšným režisérem, ale také s českým hudebním skladatelem Karlem Svobodou (†68). Pojilo je ovšem i dlouholeté přátelství. „Za Karlem Svobodou jsem jezdil hodně často. Z Mukařova, kde žiju, to mám jen pár kilometrů. No a potom jsem mu dělal kostýmy jak pro muzikál Dracula, tak pro Monte Christa,“ vzpomíná Pištěk.

Vendula Pizingerová na pohřbu Radana Dolejše (†57): Pod čím nesměl být podepsán?

Video se připravuje ...

Jak Miloš Forman, tak i Karel Svoboda v manželství neuspěli napoprvé. A zatímco s manželkami Karla Svobody si Oscarem ověnčený Pištěk rozuměl, s poslední manželkou Miloše Formana tak vřelé vztahy nemá. „Vendulu mám rád a považuji ji za moc statečnou ženu,“ svěřil se Blesku.

To se ale nedá říct o Martině Formanové (56). Vztah k ní totiž zhodnotil velmi chladně. „Nejsme kamarádi a nikdy nebudeme, protože já s ní být kamarád nechci. Nemám rád vypočítavost. Miloš si ji ale bohužel vymluvit nenechal, tak měl, co chtěl,“ prohlásil o ní tvrdě.

Trailer na film Amadeus Miloše Formana

Video se připravuje ...



Přečtěte si
strng
23. 2. 2022 • 18:05

Je to úplně stejná zlatokopka jako Ivana Gottova. Obě dvě oblezly pelechy všech možných úspěšných paprdu no a obě se nakonec chytily.A co je zajímavý obě jsou narozené ve znameni kozoroha a nejsou to jediné zlatokopky které v tomhle znamení znám.Znameni kozoroha je strašně na prachy,klidně by si vzaly mrtvolu jen aby dedily.

Alva
23. 2. 2022 • 09:21

Jak já to vidím!, chodila s Gottem, ten si ji nevzal, tak okusila v USA a ono to vyšlo, ať mi nikdo neříká, že to byla láska, vypočítavost se tomu říká.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.