Nedožité 90. narozeniny Miloše Formana (†86): Má vdova přítele? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nedožité 90. narozeniny Miloše Formana (†86): Má vdova přítele?

Nedožité 90. narozeniny Miloše Formana (†86):  Vdova pozvala exmanželku na ranč!
Nedožité 90. narozeniny Miloše Formana (†86): Vdova pozvala exmanželku na ranč! (Nguyen Phuong Thao / Reflex, archiv)

Celý svět si zítra, v pátek 18. února, připomene nedožité 90. narozeniny oscarového režiséra Miloše Formana. Vdova Martina (56) připravila v rámci této příležitosti večírek na rodinném ranči v Connecticutu. A podle informací magazínu Aha! Tv se na něm objeví i její velmi blízký přítel.

Přiletí Formanova starší dvojčata Matěj a Petr (57) i s maminkou Věrou Křesadlovou (77), ale také český podnikatel Marek Lehečka. Dopravní magnát, který se s Martinou zná už mnoho let a patří mezi její nejbližší. „Už před lety jsem se dozvěděla, že Martina a Marek spolu něco mají. Že každou chvíli létá do Ameriky k Formanovým a tráví s nimi dny,“ řekla v jedné ze svých vzpomínkových knih nejstarší dcera Karla Gotta (†80) Dominika (48), která Martinu velmi dobře zná.

Dominika odmítla pomoc Gottové. A Forman se stal národním pokladem

Video se připravuje ...

Seznámil je její otec, který měl v 90. letech se spisovatelkou několikaletý románek. A Lehečku zná Dominika díky jeho přátelství s tátou a jeho ženou Ivanou (46) také! Návštěvy Lehečky u Formanové po filmařově odchodu do uměleckého nebe neustaly. Naopak. Stal se snad jejich vztah vážnějším – či v něco přerostl? Lehečka přitom nikdy neměl v Česku nouzi o přítelkyně, v minulosti chodil například s první manželkou Leoše Mareše (45) Monikou (46). Martina pro něj ale vždy byla velkou múzou a vypadá to, že jí stále je.

Trailer na film Amadeus Miloše Formana

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.