Vdova po Formanovi Martina: Setkání s první láskou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vdova po Formanovi Martina: Setkání s první láskou

Martina Formanová se svou první láskou
Martina Formanová se svou první láskou (Instagram)

Stará láska nerezaví? Martina Formanová (57), vdova po oscarovém režisérovi Miloši Formanovi (†86), se na sociální síti pochlubila fotkou, kde se objímá se svou první láskou.

Vzplály znovu staré city?! „Byl má první láska, první rande, první polibek. Mně bylo 14, jemu 15,“ uvedla spisovatelka jak u společných fotek, tak u černobílých momentek, které vznikly před více než 40 lety. Vzhledem k tomu, jak moc se k sobě dvojice na snímcích měla, si leckdo domyslel, že se třeba rozhodli vstoupit podruhé do stejné řeky. Nikoho by nepřekvapilo, kdyby si Martina začala (staro) nový románek.

Rozhovor: Martina Formanová o nové knize a odchodu Miloše

Video se připravuje ...

„Proč ne, sluší vám to spolu,“ reagovala na sérii fotek modelka Tereza Maxová (51). „Teri, jen jsem ho viděla po letech, toť vše. To nebylo nějaké oznámení,“ bavila se Formanová, jak všechny zmátla. „Nejsme pár, jen bylo fajn ho zase vidět,“ upřesnila s tím, že dotyčný sympaťák je šťastně zadaný. „Fajn, že jsme zůstali kamarádi,“ dodala. Ještě jednu věc staré fotky prozradily – ukázalo se totiž, že ačkoli Martinu všichni roky znají jako blondýnku, ve skutečnosti je brunetka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.